Gratis Disney Plus kijken in België (2 maanden per jaar)

Natuurlijk willen we allemaal voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Daar is niets geks aan. Maar sinds de lancering van Disney+ in België lijkt dat ook nog eens mogelijk te zijn! Met deze deal van Disney+ kun je nu een jaarabonnement nemen voor €89,90 per jaar, ten opzichte van 12 maanden €8,99 per maand betalen (in totaal €107,88). Daarmee bespaar je ruim 15%, oftewel 2 maanden gratis streamen per jaar! Lees hieronder op welke manieren je nog meer gratis naar Disney+ kunt kijken in België.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Gratis Disney+ kijken in België

The Walt Disney Company is een groot international bedrijf met een extreem goed beveiligd systeem, waardoor het niet mogelijk is om gratis op de streamingdienst te komen. Wel zijn er een paar andere manieren waarop je legaal gratis naar de dienst kunt kijken. Heb jij bijvoorbeeld een lieve vriend, vriendin, opa, oma, moeder, vader, tante of suikeroom? Dan kun je meeliften op hun abonnement. Disney+ abonnementen mogen namelijk gewoon gedeeld worden!

Al helemaal als je gebruik maakt van de eerdergenoemde jaaractie van Disney+, zul je bijna geen rooie cent te hoeven betalen. Een jaarabonnement kost nu namelijk maar €89.90 per jaar ten opzichte van 12 maanden €8.99 p/m (= €107.88 per jaar)! Met deze 15% korting kijk je dus omgerekend 2 maanden per jaar gratis. Als je het abonnement deelt met vrienden of familie, zul je dus nog goedkoper uit zijn. Wees er echter snel bij, want binnenkort loopt de actie af!

Een jaar gratis Disney+ voor Proximus All Stars klanten

Ben je toevallig klant van televisie-aanbieder Proximus? Of ben je van plan hier klant van te worden? Dan heb je al helemaal geluk! Bij het pakket All Stars of All Stars & Sports krijg je namelijk naast de al aanwezige onderdelen ook nog eens een jaar gratis Disney+ erbij. Dat zorgt ervoor dat je in je pakket de volgende onderdelen hebt:

Nieuwe klanten krijgen deze deal direct en bestaande klanten zullen een mail ontvangen waarin ze hun Disney+ abonnement kunnen activeren. Let op! Je moet dus wel All Stars-klant van Proximus zijn om toegang te krijgen tot deze actie.

Alle films en series op deze waanzinnige streamingdienst in België

Benieuwd welke films en series je allemaal kunt kijken op Disney+ in België? De magische streamingdienst zal een waanzinnig aanbod van mooie titels bevatten. Het volledige aanbod van Disney+ in België vind je op Streamwijzer. Dit aanbod wordt dagelijks bijgewerkt om te zorgen dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste releases op je favoriete video on demand-platform.


Kun je gratis naar Disney+ kijken in België?

De gratis proefperiode van Disney+ wordt helaas niet meer aangeboden, maar toch is het mogelijk om omgerekend 2 van de 12 maanden gratis naar alle films en series op de streamingdienst te kijken. In dit artikel lees je hoe dat precies werkt.

Kan er een selectie van films en series op Disney+ gratis door iedereen worden bekeken?

Disney+ heeft geen gratis selectie van films en series, zoals Netflix bijvoorbeeld wel met een aantal titels heeft. Wel stelt Disney+ daartegenover dat je na het afsluiten van een abonnement direct toegang krijgt tot de volledige bibliotheek van films en series van de streamingdienst en dat je keuze hebt tussen twee abonnementsvormen.

Raad je een maand- of jaarabonnement op Disney+ aan om zo voordelig mogelijk te streamen?

Bij een jaarabonnement krijg je 15% korting, waardoor je effectief nog maar €7.49 per maand betaalt in plaats van de €8.99 per maand bij een jaarabonnement. Dat is dus zeker een grote aanrader voor film- en serieliefhebbers.