Amazon Prime Video in België betalen zonder creditcard

Woon je in België of Nederland en wil je graag 30 dagen gratis naar Prime Video kijken of wil je een vast Amazon Prime abonnement nemen voor de lage kosten van €2.99 per maand? Dan ben je vast tegen het probleem gelopen dat de enige betalingsmethode op de website van het grote Amerikaanse bedrijf is om met je creditcard te betalen. In dit artikel leggen wij je uit hoe je het gemis van iDeal en PayPal kunt omzeilen om te zorgen dat je toch je abonnement voor Amazon Prime Video met creditcard kunt nemen. Dit alles kan op een makkelijke en gratis manier met een prepaid creditcard zoals de gratis virtuele Revolut creditcard.

Betalingsmethodes voor (gratis proef)abonnement Amazon Prime Video

Om te streamen bij Amazon Prime Video, sluit je een Amazon Prime-abonnement af. Hierbij krijg je altijd de eerste 30 dagen gratis en kun je vervolgens voor de extreem lage prijs van €2.99 doorgaan met de voordelen van een abonnement. Vanaf het begin krijg je voor deze all-inclusive prijs toegang tot Prime-verzending, Amazon Photos, Twitch Prime en Amazon Prime Video.

Momenteel is het op de website van Amazon enkel mogelijk om met iDeal te betalen voor losse producten, zoals DVD’s, kleding en meubels. PayPal is geen geldige betalingsmethode. Ondertussen kunnen abonnementsdiensten bij Amazon niet met iDeal betaald worden. Dat betekent dat je altijd een creditcard nodig hebt om te betalen voor een Amazon Prime abonnement. Gelukkig is hiervoor een omzeiling in de vorm van een prepaid Mastercard: de gratis virtuele Revolut creditcard.

Revolut prepaid creditcard voor Amazon Prime Video

Het stappenplan voor deze kaart als betalingsmethode voor Amazon Prime Video is erg simpel. In zes eenvoudige stappen heb je de kaart in gebruik genomen en ingevuld bij de streamingdienst van Amazon. Zo kun je direct beginnen met 30 dagen gratis kijken en bij voorkeur vervolgens voor €2.99 per maand. Volg hiervoor de volgende stappen:

  1. Klik hier om naar de gratis virtuele Revolut prepaid creditcard te gaan
  2. Meld je aan voor een prepaid creditcard.
  3. Vul eerst je gegevens in voor de prepaid creditcard en verifieer vervolgens je profiel.
  4. Klik hier om je account bij Amazon Prime Video aan te vragen.
  5. Vul bij je betalingsgegevens de prepaid creditcard in die je zojuist hebt aangeschaft.
  6. Kijk eerst 30 dagen gratis naar Amazon Prime Video voordat je met je abonnement begint.
Uitleg prepaid creditcard Amazon Prime Video
In zes eenvoudige stappen kun je met de gratis virtuele Revolut creditcard een (gratis proef)abonnement op Amazon Prime Video nemen.

C’est ça! In deze doodsimpele stappen heb je een proefabonnement zonder dat je voor kosten opdraait. Vervolgens blijven bij een doorgaans moment de prijzen ook heel erg laag. Nu je je prepaid creditcard hebt, kun je hem ook voor meerdere doelen gebruiken.

Voordelen van de gratis virtuele prepaid creditcard

Met het prepaid systeem kun je niet in schulden terecht komen en zijn hierdoor ook geen kredietchecks nodig. Dit zorgt ervoor dat de gratis Revolut prepaid creditcard beschikbaar is voor iedereen en dat zo elk persoon toegang heeft tot de abonnementsdiensten van Amazon met alle voordelen van dien.