Wat kost Disney Plus in België?

In 2020 was het eindelijk zo ver: streamingdienst Disney+ werd in België gelanceerd! Toch krijgen wij nog vaak de vraag: wat kost een abonnement op Disney Plus in België? In dit artikel leggen we uit wat de prijs van een maand- en jaarabonnement is en hoe je nu in België gebruik kunt maken van de meeste korting op het video on demand-platform.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 15% korting om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Wat kost Disney Plus?

Wat kost een abonnement op Disney+ in België en Nederland?

Een abonnement op Disney+ kost €8,99 per maand in België, mits er wordt gekozen voor het maandelijks betaalde abonnement. Er kan namelijk door kijkers ook worden gekozen om korting te krijgen op het abonnement door te kiezen voor een jaarlijkse betaling. Hiervoor krijg je een flinke korting van de streamingdienst en betaal je €89,90 per jaar. In Nederland zijn de prijzen recentelijk verhoogd, waardoor je nu €9,99 of €99,90 betaalt.

Kost elk Disney+ abonnement in België en Nederland evenveel?

Nee, je krijgt een korting van maar liefst 15% op een jaarabonnement van Disney+ in Nederland en België, waardoor je effectief 2 maanden van de 12 gratis naar alle films en series op de streamingdienst kunt kijken. Dit is dus zeker een aanrader voor echte film- en serieliefhebbers.

Hoe bestel je een abonnement op Disney+ in België en Nederland?

Ga via de rode knop hierboven direct naar de officiële website van Disney+ in Nederland en België om een abonnement op de magische streamingdienst te nemen. Je krijgt via die pagina ruim 15% korting op een jaarabonnement.

Kun je na het aanschaffen van een abonnement op Disney+ in België en Nederland direct beginnen met streamen?

Jazeker, binnen een paar minuten heb je een abonnement op Disney+ in Nederland en België geregeld. Je hoeft enkel je betalingsgegevens in te vullen en je krijgt direct toegang tot alle films en series in de online bibliotheek.

Vergelijking Disney Plus abonnementen prijzen

In de tabel hieronder vind je een vergelijking tussen de verschillende Disney+ abonnementen op dit moment. Je ziet hier dat er weinig verschillen zijn tussen de twee abonnementen. Het enige verschil tussen een jaarlijks en maandelijks abonnement is dat een jaarlijks abonnement omgerekend ruim 15% goedkoper is, maar dat het hierdoor ook enkel jaarlijks opzegbaar is. Je kijkt dus omgerekend 2 maanden gratis ten opzichte van het jaarabonnement. Voor de rest zijn alle specificaties gelijk.

Disney+ Abonnement ‘Maandelijks’Disney+ Abonnement ‘Jaarlijks’
Wat kost Disney+ per maand?€8,99€7,49
Wat kost Disney+ per jaar?€107,88€89,90
HD beschikbaarJaJa
Ultra HD beschikbaarJaJa
Aantal schermen tegelijk mogelijk44
Aantal profielen op account mogelijk77
Aantal apparaten met gedownloade films en series tegelijk mogelijk1010
Kijken op laptop, tablet, computer, mobiele telefoon en tvJaJa
Toegang tot alle films en series op Disney+ NederlandJaJa
OpzegbaarMaandelijksJaarlijks
Eerste 7 dagen gratisNeeNee

Hoe sluit je een abonnement af?

Benodigde tijd: 1 minuut

Zo sluit je een abonnement af op Disney Plus in België. Het enige wat je zult moeten doen is je bankrekening verifiëren en kiezen of je een maand- of jaarabonnement wilt nemen.

 1. Ga naar https://www.disneyplus.com/.

  Klik op de link hierboven.

 2. Druk op de grote blauwe knop met ‘Start’.

  Deze knop brengt je naar het inschrijfproces.

 3. Vul je e-mailadres in.

  Klik hierna op de knop ‘Akkoord en doorgaan’.

 4. Kies een wachtwoord voor je account.

  Klik hierna op de knop ‘Doorgaan’.

 5. Kies voor een maandelijkse of jaarlijkse betaling.

  De verschillen tussen de abonnementen worden hierboven beschreven.

 6. Selecteer je bank en voltooi de verificatiebetaling van één cent.

  Dit gaat via het proces van jouw eigen bank. Er wordt één eurocent van je bankrekening afgeschreven om te checken of jij inderdaad de eigenaar van de bankrekening bent. Klik hierna op de knop ‘Akkoord en abonneren’.

 7. Gelukt! Je hebt nu een abonnement op Disney+.

  Bekijk direct alle films en series in het aanbod van Disney Plus in België. Veel plezier!

Kosten van Disney Plus account delen

Vraag je je af: wat kost Disney Plus als je een account deelt? Je ziet in het bovenstaande overzicht dat bij de verschillende abonnementen steeds 4 schermen vermeld staan waarop tegelijkertijd naar de streamingdienst kan worden gekeken. De Disney Plus kosten veranderen niet wanneer een account wordt gedeeld.

HD en Ultra HD, wat is dat? Zijn alle Disney films en series in (Ultra) HD?

Zoals in de tabel boven vermeld staat, kun je met allebei de abonnementen naar de titels in het Disney+ aanbod kijken die in HD en Ultra HD beschikbaar zijn. Niet alle films zijn in HD of Ultra HD te zien. Dit is afhankelijk van drie factoren. Ten eerste en tweede zijn het apparaat waarop wordt gekeken en de internetprovider via welke wordt gestreamd van belang. Ten derde zijn niet alle Disney+ films en series beschikbaar in HD of Ultra HD.

Streamingdienst Disney+ in België

The Walt Disney Company heeft de gloednieuwe streamingdienst Disney+ recentelijk gelanceerd in de concurrentiestrijd met andere video-on-demand diensten als Netflix en Amazon Prime Video. De streamingdienst Disney+ is sinds 15 september 2020 in België te bekijken. Op Streamwijzer is het volledige Disney+ aanbod in België te vinden.