Disney+ aanbod in België

Hier vind je het Disney+ aanbod in België. Alle films en series die je kan kijken op Disney+ vind je in deze tabel met een complete catalogus van het aanbod. De lijst met films en series op Disney+ wordt regelmatig bijgewerkt om hem zo up-to-date mogelijk te houden.

Disney+ aanbod van films en series

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg tot 15% korting om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Over Streamwijzer

Netflix, Disney+Amazon Prime Video, Apple TV+ en andere streamingdiensten worden door Streamwijzer vergeleken. Ook verschijnt hier het laatste film- en serienieuws. Zoek en filter via Streamwijzer op titel, jaar of categorie en vind je series en films!

Wat is Disney+?

Disney+ is de streamingdienst van The Walt Disney Company, waarbij je met een abonnement onbeperkt online naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars kunt kijken. Je vindt op Streamwijzer alles wat je moet weten over Disney+ in België.

Welke films en series kun je bij Disney+ in België kijken?

Er zijn honderden titels te bekijken op streamingdienst Disney+ in België. In de lijst op deze pagina werken we dagelijks het overzicht bij van welke films en series op dit moment in de catalogus van Disney+ in België te streamen zijn.

Zijn er oude of nieuwe films te zien op streamingdienst Disney+?

Disney+ heeft in haar aanbod een combinatie van zowel nieuwe als oude titels. Zo kun je bijvoorbeeld naar klassiekers als The Lion King en Belle en het Beest kijken, maar zijn ook de live-action remakes van deze toptitels en de nieuwste Marvel-films op het video on demand-platform te zien.