Waar kun je Borat 1 online kijken?

Yakshemash! Met de komst van Borat’s tweede film in 2020, borrelt bij velen de nostalgie en daarmee de vraag op waar je de film Borat 1 uit 2006 kunt kijken (ook bekend als Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan). De film behaalde tot dusver een 7.3 uit 10 op IMDb en filmliefhebbers streamen de film graag. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Borat 1 uit 2006 online kijken?

Disney+: Deze titel is nu te bekijken op Disney+ in Nederland. Ga direct naar de film op Disney+.

Verder is de film ook op de online platforms hieronder te bekijken. Onze tip is om vooral even per stuk te kijken wat de prijs van de streaming mogelijkheid is, zodat je altijd de beste deal vindt.

Google Play: Verder is de film te huur of koop bij de internationale webshop van Google. Ga direct naar de film op Google Play.

Apple TV+: Daarnaast biedt streamingdienst Apple TV+ de mogelijkheid om deze titel te huren of kopen. Ga direct naar de film op Apple TV+.

Amazon.nl: De online winkel Amazon.nl biedt deze titel op schijf aan. Ga direct naar de film op Amazon.nl.

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de film op Bol.com.

Verhaal van Borat 1 (2006)

Het Kazachse tv-spreekhoofd Borat wordt naar de Verenigde Staten gestuurd om verslag uit te brengen over het grootste land ter wereld. Met een documentairebemanning op sleeptouw wordt Borat meer geïnteresseerd in het lokaliseren en trouwen met Pamela Anderson.

Streaming informatie over de film

Titel: Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan / Borat 1
Jaar: 2006
Soort: film
Categorie: Komedie
Director: Larry Charles
Schrijvers: Sacha Baron Cohen, Anthony Hines
Cast: Sacha Baron Cohen, Ken Davitian, Luenell
IMDb: 7.3 van 10 uit 367.419 stemmen
Trailer: Bekijk nu op YouTube
Bestel: Bekijk nu op Amazon.nl
Bestel: Bekijk nu op Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.