Nu op Netflix: tweede seizoen van ‘Fate: The Winx Saga’

Jeugdsentiment ten top! Wie genoot er vroeger niet van de betoverende verhalen van Bloom, Sky, Stella en de rest van de WINX? Nu kun je als fan van de feetjes sinds vrijdag 22 januari 2021 genieten van het eerste seizoen van de live-action remake Fate: The Winx Saga, maar vandaag verscheen ook het vervolgseizoen online. Vind hieronder wat we weten over het nieuws, de trailer en de datum van Fate: The Winx Saga seizoen 2 op Netflix.

Waar gaat het verhaal van Fate: The Winx Saga over?

Fate: The Winx Saga is een coming-of-age verhaal over vijf feeën die op het magische internaat Alfea in de ‘Otherworld’ leren hoe ze hun magische krachten kunnen beheersen. Ondertussen ontdekken ze ook nog eens hoe ze moeten omgaan met liefde, rivaliteit en de monsters die een bedreiging voor hun bestaan vormen…

Titel: Fate: The Winx Saga
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 2 seizoenen
Categorie: Actie, Avontuur, Drama
Cast: Abigail Cowen, Danny Griffin, Hannah van der Westhuysen
Showrunner & uitvoerend producent: Brian Young
Uitvoerend producenten: Judy Counihan en Kris Thykier van Archery Pictures in samenwerking met Cristiana Buzzelli en Joanne Lee van Rainbow
IMDb: 7.0 uit 21.000 stemmen
Bekijk: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Wanneer komt Fate: The Winx Saga seizoen 2 op Netflix Nederland?

Eerder liet Abigail Cowen (Bloom in de serie) tegenover The Wrap al weten na te denken over een vervolgseizoen. Zij zei: “Als we het geluk hebben om een tweede seizoen te krijgen, denk ik dat Flora erbij zal komen en dat zou ik zeker toejuichen.”

Natuurlijk moesten de kijkcijfers eerst voldoende zijn voor Netflix om de productiekosten van de serie te dekken. Meestal wordt dit binnen 1-2 maanden duidelijk. En inderdaad kwam daar op 18 februari 2021 via social media het verlossende woord: ‘Fate: The Winx Saga’ krijgt een tweede seizoen! Ook kwamen we op 20 juli 2021 te weten dat de productie inmiddels in gang is gezet. In een tweet werd het nieuws bekendgemaakt en was meteen te lezen dat we in seizoen 2 een paar nieuwe acteurs in de cast mogen verwelkomen, waaronder Brandon Grace als Grey, Éanna Hardwicke als Sebastian en Paulina Chávez als… Flora!

Inmiddels heeft Netflix door middel van een bericht op Facebook, Twitter en Instagram laten weten dat ‘Fate: The Winx Saga’ in september. Zij toonden hierbij een nieuwe foto van de cast en schreven erbij: “Alfea wordt weermagischFate: The Winx Saga seizoen 2 is vanaf 16 september te zien op Netflix 🧚.

Komt er een Fate: The Winx Saga seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Helaas weten we momenteel nog niet hoe lang de live-action remake ‘Fate: The Winx Saga’ uiteindelijk zal gaan lopen. Zodra we meer weten, verschijnt het nieuws op de social media kanalen en website van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van Fate: The Winx Saga seizoen 2?

Hieronder kijk je de trailer van het tweede seizoen van de magische serie Fate: The Winx Saga.