Lucifer seizoen 6 sluit de serie af en staat nu op Netflix

Het leven van een Lucifer fan is niet gemakkelijk. Na drie seizoenen besloot Fox de stekker uit de show te trekken, maar streamingdienst Netflix wist de serie na veel aandringen van fans te redden en te belonen met twee extra delen. Hierna zou het dan toch weer einde verhaal zijn voor onze favoriete televisieduivel. Nu blijkt na vele onderhandelingen dat de cast toch zal terugkeren voor een extra set met nieuwe afleveringen! Het zesde deel van de serie zal dan ook echt het allerlaatste worden. We houden je op deze pagina op de hoogte van het nieuws, de trailer en de datum van de komst van Lucifer seizoen 6 op Netflix.

Waar gaat het verhaal van Lucifer over?

Lucifer begeeft zich in een saai leven in de hel en besluit naar Los Angeles te gaan. Daar zet hij zijn telepathische krachten in om de diepste verlangens en gedachten uit mensen naar boven te brengen. Terwijl hij een meisje ontmoet in zijn vaste nachtclub (genaamd Lux), leidt een vuurgevecht waarin hij en het meisje betrokken raken ertoe dat hij consultant wordt bij de Los Angeles Police Department. Via die weg straft hij mensen voor hun misdaden door het gerecht.

Soort: Serie
Jaar: 2015
Seizoenen: 6 seizoenen
Categorie: Misdaad, Drama, Fantasy
Maker: Tom Kapinos
Cast: Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro
IMDb: 8.1 uit 248.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com
Meer over Lucifer op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Lucifer seizoen 6 op Netflix België?

Eind mei 2021 verscheen eindelijk seizoen 5B van Lucifer op Netflix, maar fans zijn natuurlijk benieuwd wanneer het zesde en laatste deel van de serie online zal verschijnen.

Gelukkig kwam het verlossende woord op 25 juli, nog geen 2 maanden na de lancering van het tweede deel van seizoen 5. Netflix heeft namelijk bekendgemaakt dat het zesde en laatste seizoen van Lucifer vanaf 10 september 2021 op de streamingdienst te zien zal zijn!

We kunnen het goed begrijpen als je niet helemaal meer weet wat je moet verwachten wanneer er een nieuw seizoen van Lucifer op Netflix verschijnt. Deel 1 bestond uit 13 afleveringen, waarna we in deel 2 en 3 werden verwend met maar liefst 18 en 26 episodes! Vervolgens kwamen in deel 4 & 5 respectievelijk 10 en 16 afleveringen online.

Het slotseizoen van Lucifer wordt echter niet al te lang. Seizoen 6 bevat in totaal 10 afleveringen, wat met gemiddelde duur van naar verwachting 45-60 minuten toch al snel voor 8-10 uur kijkplezier gaat zorgen. Al deze nieuwe afleveringen zullen ook op vrijdag 10 september 2021 tegelijkertijd online komen. Dat wordt dus weer genieten en het hele weekend bingewatchen!

Natuurlijk kunnen we niet wachten tot de lancering van de allerlaatste set afleveringen, dus willen we het liefst van tevoren zo veel mogelijk over het nieuwe seizoen te weten komen. Hieronder vind je hoe de afleveringen zullen heten, door wie ze geregisseerd worden en wie het verhaal heeft geschreven.

AfleveringTitelRegisseurSchrijver
1“Nothing Ever Changes Around Here”Kevin AlejandroMike Costa
2“Buckets of Baggage”Richard Speight, Jr.Jen Graham Imada
3“Yabba Dabba Do Me”Nathan HopeJoe Henderson
4“Pin the Tail on the Baddie”Viet NguyenCarly Woodworth
5“The Murder of Lucifer Morningstar”Lisa DemaineLloyd Gilyard Jr.
6“A Lot Dirtier Than That”Claudia YarmyIldy Modrovich
7“My Best Friend”Nathan HopeJulia Fontana
8NNBDB WoodsideChris Rafferty
9“Goodbye, Lucifer”Karen GaviolaAiyana White
10“Partners ‘Til the End”Sherwin ShilatiJoe Henderson & Ildy Modrovich
  1. Waar kun je Lucifer online kijken?

    Lucifer is een Netflix Original-serie en is daarom alleen op deze streamingdienst te bekijken. De serie is dan ook niet te zien bij Amazon Prime Video, Disney+ of een ander video on demand-platform.

  2. Wanneer komt Lucifer seizoen 6 op Netflix in België?

    Het zesde en laatste seizoen van Lucifer is vanaf 10 september 2021 op Netflix te zien.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van Lucifer vind je hier 🍿

Is Lucifer seizoen 6 het laatste deel van de serie of volgt er nog een S7?

Na zes seizoenen is het dan toch wel echt een keer klaar met deze duivelse serie. Er zal geen seizoen 7 van Lucifer volgen, heeft Netflix laten weten.

Welke teaser of trailer is er al van Lucifer seizoen 6?

Hieronder vind je de trailer van het allerlaatste seizoen van Lucifer!