Het leven van een Lucifer fan is niet gemakkelijk. Na drie seizoenen besloot Fox de stekker uit de show te trekken, maar streamingdienst Netflix wist de serie na veel aandringen van fans te redden en te belonen met twee extra delen. Hierna zou het dan toch weer einde verhaal zijn voor onze favoriete televisieduivel.

Nu blijkt dat onder andere de acteur van de hoofdpersoon -- Tom Ellis -- toch heeft bijgetekend voor Lucifer seizoen 6. Zou het dan toch? Zal de cast terugkeren voor een extra set met nieuwe afleveringen? We houden je op deze pagina op de hoogte van het nieuws, de trailer en de datum van de komst van een eventueel Lucifer S6 op Netflix.

Waar gaat het verhaal van Lucifer over?

Lucifer begeeft zich in een saai leven in de hel en besluit naar Los Angeles te gaan. Daar zet hij zijn telepathische krachten in om de diepste verlangens en gedachten uit mensen naar boven te brengen. Terwijl hij een meisje ontmoet in zijn vaste nachtclub (genaamd Lux), leidt een vuurgevecht waarin hij en het meisje betrokken raken ertoe dat hij consultant wordt bij de Los Angeles Police Department. Via die weg straft hij mensen voor hun misdaden door het gerecht. Lucifer begon in 2015 en wordt op IMDb beoordeeld met een een 8.2 uit 10.

Wanneer komt Lucifer seizoen 6 op Netflix België?

Wanneer komt Lucifer seizoen 6 op Netflix België?

Helaas is de komst van een zesde seizoen nog niet officieel bevestigd, al lijkt het er wel steeds sterker op gezien de getekende contracten van de acteurs. Mocht S6 daadwerkelijk verschijnen, dan is het naar schatting in de loop van het jaar 2021.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van Lucifer vind je hier 🍿

→ Wil je als eerste weten wanneer seizoen 6 van Lucifer naar Netflix komt? Wij houden je op de hoogte via je mail ✅

Is Lucifer seizoen 6 het laatste deel van de serie of volgt er nog een S7?

Nadat de serie na seizoen 3 zou worden afgeblazen door Fox, heeft Netflix het door veel aandringen van fans alsnog met twee seizoenen weten te rekken. De serie zou na seizoen 5 tot een einde komen. Nu is met de toch waarschijnlijke komst van deel 6 niets meer zeker. We weten dus niet of er zelfs mogelijk een zevende deel kan volgen.

Welke teaser of trailer is er al van Lucifer seizoen 6?

Helaas is er nog geen trailer van Lucifer seizoen 6. Geniet hier wel van de trailer van het vierde seizoen!

Lucifer | Season 4 Official Trailer [HD] | Netflix