Rick and Morty seizoen 5 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Voordat het vierde deel van Rick and Morty op Netflix verscheen, hebben fans van de serie extreem lang moeten wachten. Nu weten we in ieder geval dat er een vijfde deel van de populaire animatieserie zal volgen, maar weten we nog niet precies wanneer dat zal zijn. In dit artikel laten we weten wat er momenteel bekend is over het nieuws, de trailer en de datum van Rick and Morty seizoen 5 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Rick and Morty over?

Rick is een oudere, geestelijk instabiele wetenschapper die sinds kort opnieuw contact heeft met zijn dochter en ingetrokken is bij haar gezin. Hij besteedt zijn tijd grotendeels met zijn kleinzoon Morty. Ze beleven absurde avonturen waarbij ze samen door het heelal en parallelle universums reizen. Samen met zijn toch al instabiele gezinssituatie zorgt dit voor Morty voor veel problemen, thuis en op school.

Titel: Rick and Morty
Soort: Serie
Jaar: 2013
Seizoenen: 5 seizoenen
Categorie: Animatie, Avontuur, Komedie
IMDb: 9.2 uit 342,157 stemmen
Makers: Dan Harmon, Justin Roiland
Cast: Justin Roiland, Chris Parnell, Spencer Grammer
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bestel direct via Bol.com

Wanneer komt Rick and Morty seizoen 5 op Netflix België?

Wanneer komt Rick and Morty seizoen 5 op Netflix België?

Momenteel is helaas nog niet bekend wanneer het vijfde seizoen van Rick & Morty op Netflix België zal verschijnen, maar je kunt er rekening mee houden dat dit op zijn vroegst rond 2021-2022 zal zijn. Houd onze nieuwsbrief en Facebook pagina in de gaten om als eerste te horen wanneer Rick and Morty seizoen 5 naar Netflix komt.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van Rick and Morty vind je hier 🍿

Komt er een Rick and Morty seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Gelukkig wel! Al voordat het vierde deel van Rick and Morty werd gepubliceerd, liet Dan Harmon (één van de makers van de serie) weten dat er zowel een vijfde als een zesde seizoen van de animatieserie zal volgen.

Welke teaser of trailer is er van Rick and Morty seizoen 5?

Er is nog geen teaser of trailer beschikbaar van het vijfde deel van Rick and Morty, maar gelukkig kun je wel alvast in de stemming komen met beelden van seizoen 4.