Post-apocalyptische sprookje ‘Sweet Tooth’ is door Netflix verlengd met seizoen 2

Een post-apocalyptisch sprookje over een jongen die half hert is. Het klinkt als een bizarre verhaallijn, maar dat is juist waar kijkers vaak gek op zijn. Het is dan ook niet vreemd dat Sweet Tooth met veel bombarie werd aangekondigd en met veel enthousiasme werd ontvangen door kijkers. Benieuwd of er ook een vervolgseizoen van de serie, gebaseerd op Jeff Lemire’s stripreeks, verschijnt? In dit artikel lees je wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Sweet Tooth seizoen 2 op Netflix!

→ De stripreeks van Jeff Lemire, waar de Netflix-serie op gebaseerd is, vind je hier 📚

Waar gaat het verhaal van Sweet Tooth over?

Tien jaar geleden richtte “The Great Crumble” een ravage aan in de wereld en leidde tot de mysterieuze opkomst van hybriden – baby’s die deels als mens, deels als dier werden geboren. Omdat ze niet zeker weten of de hybriden de oorzaak of het gevolg van het virus zijn, zijn veel mensen bang voor ze en jagen op ze.

Na tien jaar veilig te hebben geleefd in zijn afgelegen huis in het bos, raakt een beschermde hybride hertenjongen genaamd Gus (Christian Convery) onverwacht bevriend met een zwervende eenling genaamd Jepperd (Nonso Anozie). Samen beginnen ze aan een buitengewoon avontuur door wat er nog over is van Amerika, op zoek naar antwoorden – over Gus’ afkomst, Jepperds verleden, en de ware betekenis van thuis.

Maar hun verhaal zit vol met onverwachte bondgenoten en vijanden, en Gus leert al snel dat de weelderige, gevaarlijke wereld buiten het bos complexer is dan hij zich ooit had kunnen voorstellen.

Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 2 seizoenen
Categorie: Actie, Avontuur, Drama
Cast: Christian Convery, Nonso Anozie, Adeel Akhtar, Aliza Vellani, James Brolin, Will Forte
IMDb: 7.9 uit 36.000 stemmen
Bekijk: Stream direct op Netflix
Gebaseerd op: De stripboekenreeks van Jeff Lemire

Wanneer komt Sweet Tooth seizoen 2 op Netflix in België?

Goed nieuws voor de fans, want er komt een tweede seizoen van de populaire post-apocalyptische serie naar Netflix! Dat kwamen we op 29 juli 2021 te weten, toen het bericht via het Twitter-account van de serie gedeeld werd in een reactievideo van de cast, die stuk voor stuk een mysterieus pakketje via de post toegestuurd kregen.

  1. Waar kun je Sweet Tooth online kijken?

    De serie Sweet Tooth is in België enkel op Netflix te bekijken en niet op andere streamingdiensten als Disney+ en Amazon Prime Video, omdat het een Original-serie van het video on demand-platform is.

  2. Wanneer komt Sweet Tooth seizoen 2 op Netflix in België?

    Helaas is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van Sweet Tooth op Netflix zal komen, maar naar alle waarschijnlijkheid zal het ergens in 2022 zijn. Je hoort het als eerste via je mail als we een exacte datum hebben.

→ Vergelijkbare series met Sweet Tooth vind je hier 🍿

Komt er een Sweet Tooth seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg is nog niet bekendgemaakt of er ook een derde seizoen van Sweet Tooth zal volgen. Als we hier meer over te weten komen, verschijnt het nieuws op Streamwijzer en onze social media kanalen.

Welke teaser of trailer is er van Sweet Tooth seizoen 2?

Er is momenteel nog geen trailer van het tweede seizoen van Sweet Tooth, maar kijk vooral nog eens de trailer van seizoen 1 van de serie om alvast in de stemming te komen voor het vervolg.