The Walking Dead seizoen 10 staat nu op Netflix

Nadat het negende deel van The Walking Dead sinds 9 oktober 2019 te zien was, waren fans heel benieuwd naar de komst van seizoen 10. Toen werd eerder bekendgemaakt dat het tiende seizoen vanaf 6 oktober 2020 op de streamingdienst te zien zou zijn, maar op de dag zelf heeft Netflix plotseling laten weten de release uit te moeten stellen naar 1 december. Nu staat het tiende deel eindelijk online in België. Wat weten we over het nieuws, de trailer en de datum van The Walking Dead seizoen 10 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van The Walking Dead over?

Als politieagent Rick Grimes (Andrew Lincoln) wakker wordt in het ziekenhuis nadat hij is neergeschoten tijdens een achtervolging, lijkt alles verlaten. De bloemen naast zijn bed zijn verlept. Als hij naar buiten gaat om uit te zoeken wat er aan de hand is, vind hij een enorme hoeveelheid lijken naast het ziekenhuis. Als hij verdwaasd verder door het verlaten dorp loopt, komt hij Morgan Jones (Lennie James) en zijn zoon tegen. Eerst wordt Rick door hen als vijand aangezien maar de twee besluiten hem toch op te vangen. Nadat Rick weer bijgekomen is, vertellen Morgan en zijn zoon wat er aan de hand is.

Titel: The Walking Dead
Soort: Serie
Jaar: 2010
Duur: 10 seizoenen
Categorie: Drama, Horror, Thriller
Makers: Frank Darabont, Angela Kang
Cast: Andrew Lincoln, Norman Reedus, Melissa McBride
IMDb: 8.2 uit 834,639 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Vergelijkbare series

The Walking Dead: World Beyond (2020-)

Fear The Walking Dead (2015-)

Wanneer komt The Walking Dead seizoen 10 op Netflix België?

Het zou dinsdag 6 oktober 2020 zo ver zijn dat het tiende seizoen van The Walking Dead op Netflix België zou verschijnen. Via de onderstaande tweets liet Netflix echter op de dag zelf tot grote teleurstellen van de fans weten de release uit te moeten stellen tot december. Dit ging gepaard met teksten als “De release is namelijk onverwachts opgeschoven naar december. Je mag absoluut boos zijn en in capslock reageren. Het mag.” en “We hebben helaas slecht nieuws gekregen: de release is onverwachts opgeschoven naar december. Aan onze excuses heb je wellicht niet zoveel, dus om de pijn wat te verzachten raden we je tot die tijd Black Summer aan!

Fans hadden er echter geen boodschap aan. @benheistee: “Nee maakt niet uit, ik verheug me hier pas maanden op.”

Wanneer komt The Walking Dead seizoen 10 op Netflix België?

Gelukkig is inmiddels sinds 1 december 2020 het tiende seizoen van The Walking Dead op Netflix België te zien.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van The Walking Dead vind je hier 🍿

Komt er een The Walking Dead seizoen 11 of is S10 het laatste seizoen van de serie?

Jazeker, de komst van een elfde seizoen is laatst door de producenten bekendgemaakt! Alles over de release datum, trailer en meer informatie vind je op onze pagina over The Walking Dead seizoen 11 op Netflix.

Welke teaser of trailer is er van The Walking Dead seizoen 10?

Kijk hieronder de HEERLIJKE trailer van The Walking Dead seizoen 10!