Déze nieuwe thrillerserie met ‘The Handmaid’s Tale’-actrice mag je niet missen

Op zoek naar een nieuwe serie om te bingen? Dan hebben we een bloedstollende kijktip voor je. Sinds kort kun je op Disney+ terecht voor de thrillerserie The Veil, waarin The Handmaid’s Tale-actrice Elisabeth Moss de hoofdrol speelt. Veel kijkers vinden dit een echte aanrader.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Kijkers zijn erg enthousiast over ‘The Veil’

Deze maand is de serie The Veil op Disney+ verschenen. Met slechts zes afleveringen heb je hem zo gebinged. En dat ga je zéker doen als je hem eenmaal opzet, als we kijkers mogen geloven. Velen van hen zijn namelijk erg enthousiast. Zo wordt het kat-en-muisspel intrigerend en aangrijpend genoemd. Hieronder vind je een greep uit de reacties.

Dit kun je verwachten van ‘The Veil’

Maar waar gaat de serie nu eigenlijk over? Agent Imogen (Elisabeth Moss, die je kent van The Handmaid’s Tale of The Invisible Man) wordt gekoppeld aan een vrouw in een Turks vluchtelingenkamp. Er zijn vermoedens dat zij Djinn al Raqqa is, een extremist die een massamoord op haar naam heeft staan. Zelf beweert ze echter Adilah El Idrissi te zijn, een Algerijnse Parijzenaar die weliswaar foute keuzes heeft gemaakt, maar zeker niet bij ISIS hoort.

Terwijl Imogen probeert de vrouw terug naar Frankrijk te halen, moet ze ontdekken met wie ze nu echt te maken heeft. En dat zo snel mogelijk, want er blijkt een terroristische aanslag op het programma staan waar Djinn medeverantwoordelijk voor is…

Meer informatie over de serie

The Veil is een spannende spionageserie over de verrassende en beladen relatie tussen twee vrouwen die tijdens hun reis van Istanbul naar Parijs en Londen een dodelijk spel met elkaar spelen. De ene vrouw heeft een geheim, de andere moet haar geheim onthullen om duizenden levens te redden. Op de achtergrond moeten de missieleiders van de Amerikaanse CIA en de Franse DGSE hun meningsverschillen opzijzetten, hoe moeilijk dat ook mag zijn, en samenwerken om een catastrofe te voorkomen voordat het te laat is.

TitelThe Veil
SoortSerie
Jaar2024
Duur6 afleveringen
TaalEngels
CategorieThriller
CastElisabeth Moss, James Purefoy, Yumna Marwan, Dali Benssalah, Josh Charles, Dan Wyllie

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.