Zo kijk je De Kinderen van Ruinerwold online vanuit het buitenland

Het angstaanjagende en indrukwekkende verhaal van de kinderen die door hun vader 9 jaar werd opgesloten in een kelder in Drenthe, is nu gevangen in een documentaire. Je kunt De Kinderen van Ruinerwold online vanuit het buitenland kijken en in dit artikel vind je hoe dat werkt. Zo kun je bijvoorbeeld vanuit België via NLZIET kijken, maar ook vanuit Nederland of andere landen.

Vanuit het buitenland met een VPN naar De Kinderen van Ruinerwold kijken

Woon je buiten Nederland of ben je er tijdelijk en zou je graag naar De Kinderen van Ruinerwold kijken? Dan kan het zijn dat de uitzending door geografische restricties niet toegankelijk is voor jou. Dat is natuurlijk balen, maar gelukkig is het heel eenvoudig te verhelpen met een VPN (afkorting voor de term Virtual Private Network)—vertaald een virtueel privé netwerk.

Het is een soort programmaatje wat je op je computer installeert dat ervoor zorgt dat gegevens worden versleuteld. Hierdoor wordt je online privacy en de veiligheid van je data gewaarborgd en is het mogelijk om een ander locatiesignaal van je apparaat af te geven dan de daadwerkelijke locatie waar je je bevindt. Neem een goede VPN (lees hier uitleg en tips) en begin direct met het streamen van De Kinderen van Ruinerwold vanuit de locatie waar je je nu bevindt.

  1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN voor maar €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op Nederland
  3. Ga direct naar De Kinderen van Ruinerwold bij NLZIET of bij NPO Start en begin met kijken! 🍿

Waar gaat de documentaire De Kinderen van Ruinerwold over?

Ruinerwold wordt wereldnieuws als een verborgen boerderij wordt ontdekt, waar jarenlang een gezin in het geheim en ongeregistreerd leefde. De vier oudste kinderen doen eenmalig hun verhaal aan documentairemaker Jessica Villerius.


Let op: het gebruik van een VPN om films en series te streamen is niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ‘terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.