Disney Plus in België: alles wat je moet weten

Het is zover, want streamingdienst Disney+ is op 15 september gelanceerd in België! In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over Disney Plus in België, zoals de prijs van de streamingdienst, welke abonnementen er zijn, op welke apparaten kan worden gestreamd, waar apps beschikbaar zijn en waar je een abonnement kunt afsluiten. Ook kun je via de rode knop hieronder gebruik maken van de beste deal voor Disney+ in België.

Wat is Disney Plus?

Disney+ (ofwel Disney Plus) is de streamingdienst van The Walt Disney Company, die internationaal als eerste gelanceerd is in Nederland in september 2019. Via het video on demand-platform kan onbeperkt en zonder reclames worden gekeken naar nieuwe en oude films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars. Momenteel is de streamingdienst in verschillende landen live en België is gevolgd op 15 september 2020.

Wat is de prijs van Disney Plus in België?

De prijs van een abonnement op Disney Plus is afhankelijk van het soort abonnement dat wordt gekozen en ligt tussen de €7.49 per maand en €8.99 per maand. Bij een langdurig abonnement biedt The Walt Disney Company de gebruiker een aantrekkelijke korting, waardoor omgerekend per maand ruim 15% minder hoeft te worden betaald om onbeperkt naar de films en series op het platform te kijken.

Welke abonnementen zijn er voor streamingdienst Disney Plus in België?

Een maandabonnement kost €8.99 per maand en een jaarabonnement kost €89.90 per jaar (omgerekend €7.49 per maand). Je bespaart dus 15% op een jaarabonnement ten opzichte van een maandabonnement op Disney+.

Wat zijn de mogelijkheden van de verschillende abonnementen?

Benieuwd wat de verschillen tussen de twee abonnementen op streamingdienst Disney Plus in België zijn? Hieronder vind je alle eigenschappen. De twee abonnementen lijken in feite enorm op elkaar, maar er is tijdelijk een flink en opmerkelijk prijsverschil te zien. Je kunt nu namelijk in plaats van €6,99 per maand omgerekend slechts €5,83 p/m betalen voor een jaarabonnement door de jaaractie van Disney+ in België. Hieronder vind je beide abonnementen.

Disney+ Abonnement ‘Maandelijks’Disney+ Abonnement ‘Jaarlijks’
Wat kost Disney+ per maand?€8,99€7,49
Wat kost Disney+ per jaar?€107,88€89,90
HD beschikbaarJaJa
Ultra HD beschikbaarJaJa
Aantal schermen tegelijk mogelijk44
Aantal profielen op account mogelijk77
Aantal apparaten met gedownloade films en series tegelijk mogelijk1010
Kijken op laptop, tablet, computer, mobiele telefoon en tvJaJa
Toegang tot alle films en series op Disney+ BelgiëJaJa
OpzegbaarMaandelijksJaarlijks
Eerste 7 dagen gratisNeeNee

Op welke apparaten is streaming van de films en series mogelijk?

Op bijna alle apparaten is de mogelijkheid om Disney+ te kijken. Daarvoor zijn bijvoorbeeld verschillende apps beschikbaar, waardoor zowel op computers of laptops, als op tablets of smartphones kan worden gestreamd. Daarnaast zijn bijvoorbeeld gameconsoles en (smart) TV’s aantrekkelijke opties om op te genieten van je favoriete films en series.

Kun je met meerdere mensen naar de films en series op Disney Plus kijken?

Het is mogelijk om tot maximaal 7 gebruikersprofielen aan te maken en tot maximaal 4 schermen tegelijkertijd in gebruik te hebben met één account. Dit maakt het mogelijk om je abonnement met vrienden, familie of andere mensen te delen en toch allemaal gebruik te kunnen maken van je eigen stukje van Disney+ op je eigen gewenste moment.

Wat is het aanbod van alle films en series op de streamingdienst in België?

Het aanbod van alle films en series op Disney+ in België is erg vergelijkbaar met dat in Nederland en bestaat uit films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars. Op de pagina met het complete aanbod van Disney+ in België houden we je op de hoogte van alle titels die te bekijken zijn en alle films en series die dagelijks worden toegevoegd aan de streamingdienst. Ook vind je bij de pagina binnenkort op Disney+ België welke titels in de toekomst verschijnen en wanneer die titels precies verwacht worden.

Is er een app van dit video on demand-platform beschikbaar?

Jazeker, er zijn applicaties beschikbaar voor bijvoorbeeld je computer, laptop, telefoon, tablet, spelcomputer of smart televisie. In ons artikel over de app voor Disney+ in België leggen we haarfijn uit voor welke apparaten de app beschikbaar is, zodat jij altijd en overal naar je favoriete magische streamingdienst kunt kijken.

Daarnaast is er de mogelijkheid om via een mediaplayer zoals de Apple TV of Chromecast naar je televisie te streamen als een app op een apparaat ontbreekt.

Hoe kun je een abonnement op Disney Plus bestellen?

Ga naar deze pagina op de Disney+ website. Het enige wat je zult moeten doen is je bankrekening verifiëren en kiezen of je een maand- of jaarabonnement wilt nemen. Binnen een minuut kun jij een abonnement op Disney+ naar keuze hebben bemachtigd!


❓ Wat is Disney Plus?

Disney+ is de streamingdienst van The Walt Disney Company, waarop gebruikers onbeperkt en zonder reclames kunnen kijken naar nieuwe en oude films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars.

💰 Wat is de prijs van Disney+ in België?

Afhankelijk van het soort abonnement, kost Disney+ tussen de €5.83 en €6.99 per maand.

🤷‍♀️ Welke abonnementen zijn er voor Disney+ in België?

Een maandabonnement op Disney+ kost €6.99 per maand (omgerekend €83.88 per jaar), terwijl een jaarabonnement in België nu slechts €69.99 per jaar (omgerekend €5.83 per maand) kost.

✨ Wat zijn de mogelijkheden van de verschillende Disney+ abonnementen?

Beide abonnementen bieden dezelfde mogelijkheden, zoals streaming op meerdere apparaten, downloaden van films en series en het aanmaken van gebruikersprofielen. Het enige verschil zit hem in de prijs en maandelijkse of jaarlijkse duur van een abonnement.

👨‍💻 Op welke apparaten is streaming van de films en series op Disney+ mogelijk?

Je kunt Disney+ streamen via je computer, laptop, telefoon, tablet, spelcomputer of smart televisie.

👨‍👩‍👧‍👦 Kun je met meerdere mensen naar de films en series op Disney+ kijken?

Je kunt met 4 schermen tegelijk kijken naar films en series op Disney+ en je kunt tot 7 gebruikersprofielen per account aanmaken.

🍿 Wat is het aanbod van alle films en series op Disney+ in België?

Via Disney+ in België kun je kijken naar een groot aanbod van films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars.

📲 Is er een app van Disney+ beschikbaar?

Er zijn applicaties beschikbaar voor allerlei verschillende apparaten. Daarnaast is er de mogelijkheid om via een mediaplayer zoals de Google Chromecast of de Apple TV naar je televisie te streamen als een app op een apparaat ontbreekt.

✅ Hoe kun je een abonnement op Disney+ bestellen?

Ga via de rode knop bovenaan dit artikel naar de Disney+ website om een abonnement op de streamingdienst te nemen.