‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ staat eindelijk op Disney+

Iedereen die uitkeek naar de komst van Guardians of the Galaxy Vol. 3 naar Disney+, opgelet! Vandaag heeft de streamingdienst van The Walt Disney Company de film eindelijk aan het aanbod toegevoegd.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg tot 15% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Hier gaat ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ over

Peter Quill, Groot, Rocket en de anderen zijn terug! In Guardians of the Galaxy Vol. 3 belanden onze favoriete buitenbeentjes opnieuw in een spannend avontuur. Peter Quill worstelt nog steeds met het verlies van Gamora, maar hij moet zich desondanks klaarmaken voor een nieuwe missie. Als hij en zijn team deze niet succesvol afronden, kan dat het einde voor de Guardians betekenen.

Als jij in 2014 genoten hebt van Guardians of the Galaxy en in 2017 van Guardians of the Galaxy Vol. 2, dan mag je dit derde deel natuurlijk zeker niet missen. James Gunn, de regisseur die ook aan het roer stond bij de andere twee films, sluit hiermee de populaire trilogie af en doet dit met verve. Kijkers zijn namelijk razend enthousiast over de film en beoordelen hem op IMDb met een 8,1 zelfs hoger dan de andere delen. Benieuwd? Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ staat op Disney+

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is eindelijk in de bibliotheek van Disney+ verschenen. Op deze derde film over de Guardians heeft Disney’s streamingdienst ons behoorlijk lang laten wachten. Normaal gesproken voegen zij hun bioscoopfilms na ongeveer 49 dagen toe aan het aanbod.

Bij Guardians 3 besloten ze hier nog een flink aantal dagen aan vast te plakken. Als ze zich namelijk aan de 7 weken gehouden hadden, was het al mogelijk geweest om de film rond 21 juni te kijken. Nu hebben we er 91 dagen en dus 13 weken op moeten wachten. Benieuwd wat er nog meer allemaal op de planning staat? Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Disney+ per maand of bekijk wat er binnenkort naar de streamingdienst gaat komen.

Meer informatie over de film

In Marvel Studios Guardians of the Galaxy Vol. 3 zien onze geliefde buitenbeentjes er anders uit dan we gewend zijn. Peter Quill is nog steeds aan het bijkomen na het verlies van Gamora, maar hij moet zijn team om zich heen verzamelen om zowel het universum als iemand van zijn eigen team te verdedigen. Als deze missie niet succesvol wordt afgerond, zou dat mogelijk kunnen leiden tot het einde van de Guardians zoals we die kennen.

TitelGuardians of the Galaxy Vol. 3
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 30 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
RegisseurJames Gunn
CastChris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Karen Gillan, Pom Klementieff, Will Poulter, Maria Bakalova

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.