HBO Max aanbod

De nieuwe streamingdienst HBO Max van WarnerMedia is in mei 2020 gelanceerd in de Verenigde Staten. Of en wanneer de streamingdienst ook in België zal komen is echter nog niet met zekerheid duidelijk.

Wel is er al een beeld van het mogelijke aanbod van HBO Max, mocht de streamingdienst ook in België verschijnen in de toekomst. Van de films en series in de komende tabel wordt verwacht dat ze op de streamingdienst van WarnerMedia zullen worden geplaatst. De lijst met verwachte films en series op HBO Max wordt regelmatig bijgewerkt om hem zo up-to-date mogelijk te houden.

Overigens kun je door het gebruik van een goede VPN het volledige aanbod van HBO Max nu al vanuit België bekijken. Zorg er wel voor dat je een VPN van kwaliteit hebt, want anders kan het dat je geen toegang krijgt tot het aanbod in de Verenigde Staten. Meer hierover lees in ons artikel over de beste VPN verbindingen voor HBO Max.

HBO Max aanbod van films en series

→ Staat je favoriete film of serie er niet tussen? Dan is hij wel hier te vinden ✅

[table “151” not found /]

Over HBO Max op Streamwijzer

Streamwijzer is de vergelijker van streamingdiensten in België. Ook verschijnt hier het laatste film- en serienieuws. Deze website biedt een overzicht van meerdere films en series van Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ en Apple TV+. Zoek en filter via Streamwijzer op titel, jaar of categorie en vind je series en films!