Al deze films en series komen nieuw op Netflix in december 2020! Voor elke film of serie is de titel, het seizoen, de IMDb pagina, de verschijndatum, de trailer en een directe link naar de titel op Netflix bijgevoegd.

Nieuwe films en series op Netflix België (december 2020)

TitelSoortSeizoenenNieuwIMDbTrailerKijken
MANKFilm 4 decemberIMDbTrailerKijken
De Familie ClausFilm 7 decemberTrailerKijken
Ma Rainey's Black BottomFilm 18 decemberIMDbTrailerKijken
The Midnight SkyFilm 23 decemberIMDbTrailerKijken
BridgertonSerieSeizoen 125 decemberIMDbTrailerKijken
Chilling Adventures of SabrinaSerieSeizoen 431 december7.6TrailerKijken

Op de Facebook pagina van Streamwijzer kom je als eerste te weten welke films en series nieuw op Netflix België komen. Ook geven we vaak prijzen weg, zoals gratis abonnementen op streamingdiensten en een jaar lang toegang tot het Netflix aanbod van over de hele wereld (ter waarde van €100)!


  • Welke films en series zijn nieuw op Netflix België in december 2020?

    In deze lijst vind je alle nieuwe films en series op Netflix Nederland in december 2020. Onder andere verschijnen het vierde en laatste seizoen van Chilling Adventures of Sabrina, maar ook de nieuwe serie Bridgerton en de Original kerstfilm De Familie Claus.

  • Welke films en series waren er vorige maand nieuw op Netflix in België?

    Vorige maand zag je in het overzicht nieuw op Netflix in november onder andere het vierde seizoen van The Crown en ook films als Magic Mike XXL, The Godfather en The Karate Kid.

  • Welke films en series komen er volgende maand nieuw op Netflix in België?

    Volgende maand worden er weer heel wat mooie nieuwe films en series verwacht op Netflix Nederland. Het volledige overzicht vind je op de pagina met alle nieuwe films en series op Netflix in januari 2021.