Al deze films en series komen nieuw op Netflix in januari 2021! Voor elke film of serie is de titel, het seizoen, de IMDb pagina, de verschijndatum, de trailer en een directe link naar de titel op Netflix bijgevoegd.

Nieuwe films en series op Netflix België (januari 2021)

TitelSoortNieuwJaarSeizoenenCategorieIMDbTrailerKijken
We Can Be HeroesFilm1 januari2021 ActieIMDbTrailerKijken
Pieces of a WomanFilm7 januari2020 Drama5.8TrailerKijken
AzizlerFilm8 januari2021 DramaIMDbTrailerKijken
The White TigerFilm22 januari2021 DramaIMDbTrailerKijken
50M2Serie27 januari2021Seizoen 1DramaIMDbTrailerKijken

Op de Facebook pagina van Streamwijzer kom je als eerste te weten welke films en series nieuw op Netflix België komen. Ook geven we vaak prijzen weg, zoals gratis abonnementen op streamingdiensten en een jaar lang toegang tot het Netflix aanbod van over de hele wereld (ter waarde van €100)!


  • Welke films en series zijn nieuw op Netflix België in januari 2021?

    In deze lijst vind je alle nieuwe films en series op Netflix Nederland in januari 2021. Onder andere verschijnen de films Pieces of a Woman en White Tiger, maar ook het eerste seizoen van 50M2.

  • Welke films en series waren er vorige maand nieuw op Netflix in België?

    Vorige maand zag je in het overzicht nieuw op Netflix in december onder andere het vierde seizoen van Chilling Adventures of Sabrina en het eerste seizoen van Bridgerton, maar ook de Nederlandstalige Netflix Original kerstfilm De Familie Claus.

  • Welke films en series komen er volgende maand nieuw op Netflix in België?

    Volgende maand worden er weer heel wat mooie nieuwe films en series verwacht op Netflix Nederland. Het volledige overzicht vind je binnenkort op Streamwijzer.