Tweede seizoen van Noorse serie Ragnarok komt op 27 mei naar Netflix

Vanaf januari 2020 is het eerste seizoen van Ragnarok te zien zijn op Netflix. Nu zijn fans benieuwd wanneer het tweede deel van de serie naar Netflix België zal komen. Gelukkig is de komst daarvan inmiddels officieel bevestigd door de streamingdienst! Lees hier wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Ragnarok seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Ragnarok over?

In het kleine fictieve stadje Edda worden volwassen mensen gedwongen te reageren op klimaatveranderingen. De ijskappen smelten met een snelheid die niemand had verwacht. De wereld maakt lange periodes van droogte door en de winters zijn te warm. Steeds vaker ervaren mensen extreme koude uitbarstingen. In alle opzichten extreme weersomstandigheden. De wereld verandert en sommigen beweren dat we op weg zijn naar een nieuwe Ragnarok. Tenzij iemand op tijd ingrijpt.

Titel: Ragnarok
Soort: Serie
Jaar: 2020
IMDb: 7.5 uit 21.000 stemmen
Duur: 2 seizoenen
Makers: Adam Price
Cast: David Stakston, Jonas Strand Gravli, Herman Tømmeraas
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Ragnarok seizoen 2 op Netflix België?

  • Wanneer komt Ragnarok seizoen 2 op Netflix België?

    Vanaf 27 mei 2021 zal het tweede seizoen van de Noorse Netflix Orignal-serie Ragnarok te zien zijn op Netflix in België.

  • Waar kun je Ragnarok online kijken?

    De serie Ragnarok is een Netflix Original en is daarom alleen bij deze streamingdienst te kijken. Ragnarok is en zal dus niet te zien zijn op Disney+, Amazon Prime Video of andere video on demand-platforms.

→ Vergelijkbare series met Ragnarok vind je hier 🍿

Komt er een Ragnarok seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Helaas weten we ook niet of er een derde seizoen van Ragnarok op Netflix zal komen. Als hier meer over bekend wordt, zal het op Streamwijzer vermeld worden.

Welke teaser of trailer is er van Ragnarok seizoen 2?

Er is jammer genoeg nog geen trailer van het tweede seizoen van Ragnarok, maar er zijn wel beelden van het eerste deel waar je alvast van kunt genieten om in de stemming te komen!

Ragnarok | Officiële teaser 2 | Netflix