Tweede seizoen van Noorse serie Ragnarok staat vanaf vandaag op Netflix

Vanaf januari 2020 is het eerste seizoen van Ragnarok te zien zijn op Netflix. Sinds donderdag 27 mei om 09:00 uur is ook het tweede seizoen aan het aanbod van de streamingdienst toegevoegd. Lees hier wat we weten over het nieuws, de trailer en de datum van Ragnarok seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Ragnarok over?

In het kleine fictieve stadje Edda worden volwassen mensen gedwongen te reageren op klimaatveranderingen. De ijskappen smelten met een snelheid die niemand had verwacht. De wereld maakt lange periodes van droogte door en de winters zijn te warm. Steeds vaker ervaren mensen extreme koude uitbarstingen. In alle opzichten extreme weersomstandigheden. De wereld verandert en sommigen beweren dat we op weg zijn naar een nieuwe Ragnarok. Tenzij iemand op tijd ingrijpt.

Titel: Ragnarok
Soort: Serie
Jaar: 2020
IMDb: 7.5 uit 21.000 stemmen
Duur: 2 seizoenen
Makers: Adam Price
Cast: David Stakston, Jonas Strand Gravli, Herman Tømmeraas
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Ragnarok seizoen 2 op Netflix België?

  1. Waar kun je Ragnarok online kijken?

    De serie Ragnarok is een Netflix Original en is daarom alleen bij deze streamingdienst te kijken. Ragnarok is en zal dus niet te zien zijn op Disney+, Amazon Prime Video of andere video on demand-platforms.

  2. Wanneer komt Ragnarok seizoen 2 op Netflix België?

    Vanaf 27 mei 2021 om 09:00 uur is het tweede seizoen van de Noorse Netflix Orignal-serie Ragnarok te zien op Netflix in België.

→ Vergelijkbare series met Ragnarok vind je hier 🍿

Komt er een Ragnarok seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Helaas weten we ook niet of er een derde deel van deze Noorse Original-serie op Netflix zal komen. Als hier meer over bekend wordt, zal het op de pagina over Ragnarok seizoen 3 op Netflix vermeld worden.

Welke teaser of trailer is er van Ragnarok seizoen 2?

Bekijk nu de gloednieuwe en razend spannende trailer van Ragnarok seizoen 2 om alvast in de stemming te komen voor de lancering van het vervolgseizoen op 27 mei 2021.