Seizoen 2 van ‘The Santa Clauses’ gaat deze week van start

Het is november en dat betekent dat de feestdagen steeds dichterbij komen. Dit is dus hét ideale moment om in een heerlijke kerstserie te duiken en daarom hebben we goed nieuws voor je. Op Disney+ keert The Santa Clauses deze week namelijk terug.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Tim Allen is terug in seizoen 2 van ‘The Santa Clauses’

Op woensdag 8 november is het zover en gaat het tweede seizoen van The Santa Clauses in première op Disney+. Tim Allen is hierin uiteraard terug als Scott Calvin, oftewel als Santa Claus.

In het eerste seizoen zagen we hoe hij, na dertig door het leven te zijn gegaan als de kerstman, besloot dat het tijd was om zijn biezen te pakken. Maar voordat hij zijn carrière als Santa Claus aan de wilgen kon hangen, moest wel een geslaagde opvolger vinden en dat lukte hem niet. Dat betekent dat we hem in seizoen 2 gewoon weer als Santa Claus zien. Deze keer probeert hij zijn baan te slijten aan zijn zoon, maar heeft die het wel in zich om kerstman te worden? We beginnen woensdag met twee afleveringen en kunnen daarna op wekelijkse episodes rekenen.

AfleveringWeekdagDatum
1Woensdag8 november 2023
2Woensdag8 november 2023
3Woensdag15 november 2023
4Woensdag22 november 2023
5Woensdag29 november 2023
6Woensdag6 december 2023

Meer kerstfilms en -series op Disney+

Wist je dat Disney+ dé plek is voor de kerstliefhebber? Zo kun je alle Home Alone-films op de streamingdienst vinden en worden er ieder jaar nieuwe titels aan toegevoegd. Dit jaar kunnen we bijvoorbeeld genieten van Dashing Through the Snow. In deze splinternieuwe kerstfilm, die je vanaf vrijdag 17 november ziet, besluit een gescheiden maatschappelijk werker op kerstavond zijn dochter mee op patrouille te nemen. Uiteraard gaat er van alles mis.

Benieuwd wat er nog meer naar de streamingdienst komt? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen. En vooral geïnteresseerd in The Santa Clauses? Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden van het tweede seizoen.

Meer informatie over ‘The Santa Clauses’

Scott Calvin is terug! Na 30 jaar als kerstman (ofwel Santa Claus) is hij opgewekter dan ooit. Maar kerstmis wordt steeds minder populair, en zijn magie als Santa is langzaam aan het vervagen. Scott krijgt het steeds moeilijker met zijn veeleisende taak, en ook zijn gezin heeft aandacht nodig. Dan ontdekt hij dat er een manier is om te stoppen als Santa, en gaat hij denken aan aftreden. Als hij een waardige opvolger kan vinden, hoopt hij een beter vader en echtgenoot te worden.

TitelThe Santa Clauses
Jaar2022-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieKomedie, Drama, Familie
RegisseurJack Burditt
CastTim Allen, Elizabeth Mitchell, Kal Penn, Elizabeth Allen-Dick, Austin Kane, Rupali Redd, Devin Bright, Matilda Lawler, David Krumholtz

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.