Netflix voegt seizoen 3 van komische serie ‘Sex Education’ toe aan aanbod

Vanaf januari 2019 is Sex Education seizoen 1 op Netflix België te zien en vanaf januari 2020 is er een tweede deel verschenen. Nu is ook door Netflix de komst van een derde deel bevestigd, maar zijn fans benieuwd wanneer seizoen 3 van de populaire serie op de streamingdienst zal verschijnen. Door Corona is de lancering een paar keer vertraagd, maar inmiddels hebben we gelukkig eindelijk een release datum te pakken. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Sex Education seizoen 3 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Sex Education over?

Otis Milburn is een onervaren, sociaal ongemakkelijke middelbare schoolstudent die bij zijn moeder Jean, een sekstherapeut, woont. Omringd door handleidingen, video’s en saaie open gesprekken over seks, is Otis een terughoudende deskundige op dit gebied. Wanneer zijn thuissituatie op school wordt onthuld, realiseert Otis zich dat hij zijn specialistische kennis kan gebruiken om status te krijgen. Samen met Maeve, een slimme bad-girl, en zijn beste vriend Eric zetten ze een ondergrondse seks-therapie kliniek op om de rare en wonderbaarlijke problemen van hun medeleerlingen aan te pakken. Door zijn analyse van tienerseksualiteit, beseft Otis dat hij misschien zelf therapie nodig heeft.

In seizoen 3 is het een nieuw schooljaar: Otis heeft regelmatig seks, Eric en Adam zijn officieel een setje en Jean is zwanger. Ondertussen probeert het nieuwe schoolhoofd Hope (Jemima Kirke) Moordale weer een degelijke reputatie te geven. Daarnaast ontdekt Aimee het feminisme, wordt Jackson verliefd en blijkt er ergens een verloren voicemail rond te zwerven. Bereid je daarnaast weer voor op veel dieren, buitenaardse verschijnselen, vulva cupcakes en nog veel meer van Madam Groff.

Titel: Sex Education
Jaar: 2019
Soort: Serie
Duur: 3 seizoenen
Genre: Drama, Komedie
IMDb: 8.3 uit 172.000 stemmen
Maker: Laurie Nunn
Cast: Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Emma Mackey, Kedar Williams-Stirling, Connor Swindells, Aimee Lou Wood
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Sex Education seizoen 3 op Netflix België?

De kogel is door de kerk en het aftellen kan eindelijk beginnen! In een tweet van Netflix is duidelijk gemaakt dat het derde seizoen van Sex Education na een wachttijd van 1.5 (!) jaar eindelijk op de streamingdienst zal verschijnen. Vanaf 17 september is het dan eindelijk zo ver. Daarnaast heeft Netflix de eerste beelden van het derde deel van de populaire serie met ons gedeeld in dezelfde tweet.

  1. Waar kun je de serie Sex Education online kijken?

    Sex Education is een Netflix Original-serie en daarom enkel en alleen op deze streamingdienst te zien. De serie zal dus niet op Amazon Prime Video, Disney+ of een ander video on demand-platform verschijnen.

  2. Vanaf wanneer is Sex Education seizoen 3 te zien op Netflix?

    Vanaf 17 september 2021 kun je op Netflix genieten van het derde seizoen van de hilarische serie Sex Education.

→ Vergelijkbare series met Sex Education vind je hier 🍿

Komt er een Sex Education seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg weten we nog niet hoe lang de serie Sex Education gaat duren. Zodra er bevestiging van een vierde seizoen komt, zullen we dat op deze pagina bekendmaken.

Welke teaser of trailer is er van Sex Education seizoen 3?

Yessss, bekijk hieronder de officiële trailer van het derde seizoen van Sex Education.