Sex Education seizoen 3 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Vanaf januari 2019 is Sex Education seizoen 1 op Netflix België te zien en vanaf januari 2020 is er een tweede deel verschenen. Nu is ook door Netflix de komst van een derde deel bevestigd, maar zijn fans benieuwd wanneer seizoen 3 van de populaire serie op de streamingdienst zal verschijnen. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Sex Education seizoen 3 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Sex Education over?

Otis Milburn is een onervaren, sociaal ongemakkelijke middelbare schoolstudent die bij zijn moeder Jean, een sekstherapeut, woont. Omringd door handleidingen, video’s en saaie open gesprekken over seks, is Otis een terughoudende deskundige op dit gebied. Wanneer zijn thuissituatie op school wordt onthuld, realiseert Otis zich dat hij zijn specialistische kennis kan gebruiken om status te krijgen. Samen met Maeve, een slimme bad-girl, en zijn beste vriend Eric zetten ze een ondergrondse seks-therapie kliniek op om de rare en wonderbaarlijke problemen van hun medeleerlingen aan te pakken. Door zijn analyse van tienerseksualiteit, beseft Otis dat hij misschien zelf therapie nodig heeft.

Op IMDb wordt de serie Sex Education beoordeeld met een 8.3 uit 10.

Wanneer komt Sex Education seizoen 3 op Netflix België?

Wanneer komt Sex Education seizoen 3 op Netflix België?

Helaas is nog niet officieel bekendgemaakt wanneer het derde seizoen van de serie zal verschijnen. Gezien het uitzendschema van het eerste (januari 2019) en tweede (januari 2020) deel met wat vertraging door de Coronacrisis, lijkt het erop dat een derde seizoen in februari 2021 op Netflix zal verschijnen.

→ Vergelijkbare series met Sex Education vind je hier 🍿

→ Wil je als eerste weten wanneer seizoen 3 van Sex Education naar Netflix komt? Wij houden je op de hoogte via je mail

Komt er een Sex Education seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg weten we nog niet hoe lang de serie Sex Education gaat duren. Zodra er bevestiging van een vierde seizoen komt, zullen we dat op deze pagina bekendmaken.

Welke teaser of trailer is er van Sex Education seizoen 3?

Er is nog geen trailer te zien van het derde seizoen van Sex Education. Wel zijn hieronder beelden te zien van de start van het filmen.