The Crown seizoen 3 staat nu op Netflix

Na twee geweldige seizoenen van het Britse The Crown kunnen we binnenkort genieten van het derde deel. Inmiddels weten we namelijk wanneer dat kan worden verwacht op Netflix in België. Vanaf 17 november 2019 staat The Crown seizoen 3 online op Netflix België! Wat weten we tot nu toe over The Crown S3 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van The Crown over?

The Crown richt zich op de vijfentwintig-jarige, pasgetrouwde Koningin Elizabeth II die geconfronteerd wordt met het ontmoedigende vooruitzicht van het leiden van ‘s werelds beroemdste monarchie. Ondertussen smeedt ze een relatie met de legendarische premier Sir Winston Churchill. Het Britse Rijk is in verval, de politieke wereld in wanorde en een jonge vrouw bestijgt de troon…een nieuw tijdperk is aangebroken.

Op IMDb wordt de serie The Crown beoordeeld met een 8.7 uit 10.

Wanneer komt The Crown seizoen 3 op Netflix België?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt The Crown seizoen 3 op Netflix? Vanaf 17 november 2019 kunnen we van het derde seizoen genieten op Netflix België!

Kom er een The Crown seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Yes, gelukkig komt er een vierde seizoen van The Crown! Wanneer we dat seizoen op Netflix kunnen bekijken is helaas nog niet bekend.

Welke teaser of trailer is er van The Crown?

Bekijk hieronder de trailer van het derde seizoen van The Crown!


Wanneer komt The Crown seizoen 3 op Netflix België?

Op 17 november 2019 zal het derde seizoen van The Crown verschijnen op Netflix België.