Gloednieuwe ‘The Full Monty’-reboot is nu gearriveerd op Disney+

Voor de liefhebbers van de film The Full Monty uit 1997 is er goed nieuws! Vandaag lanceert Disney+ een splinternieuwe serie met dezelfde naam, waarin de oorspronkelijke cast terugkeert. Het is inmiddels 25 jaar geleden dat de Britse film een enorme hit werd, en nu krijgen we opnieuw een inkijkje in het leven van de excentrieke broers. Hoewel het dit keer waarschijnlijk niet om een stripact zal gaan, kunnen we toch genieten van de avonturen van deze bijzondere karakters.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg tot 15% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Originele cast is terug in gloednieuwe ‘The Full Monty’-serie

Disney+ blaast The Full Monty na 25 jaar nieuw leven in. In de oorspronkelijke film waagden twee ontslagen staalarbeiders uit Sheffield, Engeland, zich aan een leven als strippers om te ontsnappen aan hun uitzichtloze bestaan. Deze broers keren terug in een splinternieuwe reboot-serie die ons opnieuw meeneemt naar Sheffield. Ze beleven wederom allerlei avonturen, zij het zonder de Chippendales-achtige shows. In plaats daarvan kunnen we ons verheugen op hysterische situaties met ontvoerde honden, raceduiven en gijzelingen.

Uiteraard zou The Full Monty niet compleet zijn zonder de terugkeer van Robert Carlyle (bekend van Trainspotting) en Mark Addy (uit Game of Thrones). Zij kruipen weer in de huid van broers Gaz en Dave. Ook Tom Wilkinson, Paul Barber en Lesley Sharp zijn van de partij. Ben je benieuwd? Hieronder kun je alvast de eerste beelden bekijken.

Alle acht afleveringen van ‘The Full Monty’ nu te bingen op Disney+

Disney+ heeft vandaag alle acht afleveringen van de gloednieuwe reboot The Full Monty aan het aanbod toegevoegd. Dit betekent dat bingewatchen zeker tot de opties behoort. Wil je eerst nog even de film bekijken? Ook die staat op Disney+.

Benieuwd wat er nog meer allemaal op de planning staat? Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Disney+ per maand of bekijk wat er binnenkort naar de streamingdienst gaat komen.

→ Eerst de film uit 1997 bekijken? Stream The Full Monty op Disney+ 🍿

Meer informatie over de serie

Na 25 jaar zijn de figuren uit The Full Monty terug. In plaats van te strippen houden ze zich nu bezig met ontvoerde honden, raceduiven, en een heel aparte gijzeling. Gaz is ouder geworden, maar zeker niet wijzer. Zijn beste vriend Dave heeft geen zin meer om te worden meegesleurd in zijn dubieuze plannetjes. Maar als het noodlot toeslaat, moet de complete Monty-gang als één een oude vriend eren.

TitelThe Full Monty
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieDrama, Komedie
RegisseurSimon Beaufoy
CastRobert Carlyle, Mark Addy, Lelsey Sharp, Steve Huison, Paul Barber, Talitha Wing

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.