Gloednieuwe muzikale serie ‘Up Here’ is morgen te bingen op Disney+

Morgen arriveert Up Here op Disney+ en als je hoort wie hier aan meegewerkt hebben, wil je hem waarschijnlijk direct zien. Achter de schermen kwamen namelijk de regisseur van het toneelstuk Hamilton, de songwriters van Frozen én de scriptschrijver van de geprezen film Tick, Tick… BOOM! samen voor de gloednieuwe serie, dus dat belooft veel goeds! Alle afleveringen zijn vanaf morgen te bingen.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg tot 15% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

‘Up Here’ is deze vrijdag te bingen op Disney+

Disney+ voegt morgen, op vrijdag 24 maart, alle afleveringen van de serie toe aan haar aanbod, dus je kan dan direct beginnen met bingewatchen. En dat wil je! Al is het alleen al voor het creatieve team dat achter deze serie zit.

Zo lag de regie in handen van Thomas Kail, die als stage director bij Hamilton werkte, en is het script van Steven Levenson, de schrijver van de films Tick, Tick… BOOM! en Dear Evan Hansen. Ook komen er nieuwe liedjes voorbij die de Oscarwinnende componisten Kirsten Anderson-Lopez en Robert Lopez maakten. Zij waren ook verantwoordelijk voor de muziek in onder meer Coco en WandaVision. Achter de schermen zaten dus een hele hoop mensen die heel goed wisten wat ze deden en dat levert waarschijnlijk een geweldige serie op. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

Hier gaat de muzikale serie ‘Up Here’ over

Up Here neemt je mee naar het New York van 1999. Lindsay (Mae Whitman) en Miguel (Carlos Valdes) worden verliefd op elkaar, maar worden tegengewerkt door alle stemmetjes in hun hoofd die ze vertellen dat ze hun dromen níét kunnen waarmaken.

Zoals je in de trailer hebt kunnen zien zijn die stemmetjes bij de twee wel érg aanwezig, want ze zitten letterlijk naast ze aan de keukentafel en in de metro. Lukt het het kersverse stel om al die angsten en fantasieën los te laten en er echt voor te gaan? Zoals een echte muzikale serie betaamd moeten de twee zich al dansend en zingend losmaken van alle obstakels die ze in de weg zitten om samen geluk te vinden.

Meer informatie over de serie

Een muzikale romantische komedie die zich afspeelt in New York in 1999. We volgen het bijzondere verhaal van een doodgewoon stel dat verliefd wordt en te maken krijgt met een wereld vol herinneringen, obsessies, angsten en fantasieën die in hun hoofd leven. Hierdoor ontdekken ze dat zijzelf misschien wel het grootste obstakel vormen om samen geluk te vinden.

TitelUp Here
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieKomedie
CastMae Whitman, Carlos Valdes, Katie Finneran, Sophia Hammons, Emilia Suárez, Andréa Burns

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.