Waar kan ik de film Forrest Gump uit 1994 online streamen in België?

Veel kijkers vragen ons de laatste tijd of de film Forrest Gump uit 1994 online te kijken is in België. De film weet op IMDb tot nu toe een 8.8 uit 10 te scoren en film- en serieliefhebbers zijn benieuwd naar de streaming mogelijkheden. In dit artikel vind je of deze film momenteel te streamen is op video on demand-platforms als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Apple TV+ of dat andere streamingdiensten hem ook aanbieden.

Waar kun je Forrest Gump uit 1994 online streamen in België?

Amazon Prime Video: Bij Amazon Prime Video is deze titel op dit moment te zien. Je kunt nu 30 dagen gratis kijken. Ga direct naar de film op Amazon Prime Video.

Amazon.nl: Amazon biedt momenteel ook deze titel aan. Ga direct naar de film op Amazon.nl.

Prime Video Store: Deze titel is op dit moment te bekijken als huur- en kooptitel via de Prime Video Store. Ga direct naar de film in de Prime Video Store.

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de film op Bol.com.

Apple TV+: Deze titel is aan te schaffen via Apple TV+. Ga direct naar de film op Apple TV+.

Verhaal van de film Forrest Gump (1994)

De voorzitterschappen van Kennedy en Johnson, de gebeurtenissen in Vietnam, Watergate en andere historische gebeurtenissen ontvouwen zich vanuit het perspectief van een Alabama-man met een IQ van 75, wiens enige verlangen is om herenigd te worden met zijn jeugdliefde.

Streaming informatie over de film

Jaar: 1994
Categorie: Drama, Romantiek
Regisseur: Robert Zemeckis
Schrijvers: Winston Groom, Eric Roth
Cast: Tom Hanks, Robin Wright, Gary Sinise
IMDb: 8.8 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.