Waar kun je Lightyear (film, 2022) online kijken in België?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Lightyear (2022) online kijken kunnen vanuit België. De Pixar-film over het geliefde astronautenspeelgoed Buzz Lightyear uit de Toy Story-reeks is sinds juni te zien in de bioscoop en heeft in de cast stemmen van onder andere Chris Evans, Keke Palmer, Peter Sohn en Taika Waititi. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, Netflix, Apple TV+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar en wanneer kun je in België online naar de film ‘Lightyear’ (2022) kijken?

Disney+➡️ Ga direct naar Lightyear op Disney+ in België. Hier is naast de gloednieuwe animatiefilm tevens een grote collectie van Pixar-films te zien, waaronder alles van Toy Story. Daarnaast kun je er ook naar de gloednieuwe documentaire Beyond Infinity: Buzz and the Journey to Lightyear kijken.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Apple TV+Bij deze streamingdienst is Lightyear momenteel niet online te kijken.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.

Verhaal: hier gaat ‘Lightyear’ over

“Lightyear” vertelt het oorsprongsverhaal van Buzz Lightyear, de ruimteheld waarop het actiefiguur is gebaseerd. Het verhaal volgt de legendarische Space Ranger nadat hij samen met zijn commandant en hun bemanning is achtergelaten op een vijandige planeet op 4,2 miljoen lichtjaar van de aarde.

Terwijl Buzz probeert een weg terug te vinden door ruimte en tijd, wordt hij vergezeld door een groep ambitieuze rekruten en zijn charmante robotrechterhand Sox. Wat de zaak bemoeilijkt en de missie bedreigt is de komst van Zurg, een machtige verschijning met een leger meedogenloze robots en een mysterieuze agenda.

Trailer en streaming informatie van de film

TitelLightyear
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 40 minuten
TaalEngels
CategorieAnimatie, Actie, Avontuur
IMDb5,2 uit 29.000 stemmen
RegisseurAngus MacLane
CastChris Evans, Keke Palmer, Peter Sohn, Taika Waititi, Dale Soules, James Brolin, Uzo Aduba, Mary McDonald-Lewis, Isiah Whitlock Jr.

Synopsis: Disney