Het splinternieuwe seizoen van ‘I Am Groot’ staat nu op Disney+

Eerder dit jaar konden we al genieten van Guardians of the Galaxy Vol. 3. Nu is het moment daar om opnieuw te lachen met Baby Groot. Disney+ heeft vandaag namelijk het tweede seizoen van de populaire Marvel-serie I Am Groot gelanceerd.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg tot 15% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Seizoen 2 van ‘I Am Groot’ staat nu volledig op Disney+

Vandaag is het zover: Disney+ heeft alle afleveringen van I Am Groot seizoen 2 in één klap aan het aanbod toegevoegd. Opnieuw zijn het er vijf en zijn ze lekker kort, dus je kunt weer aan het bingen slaan. Over het eerste seizoen, dat in 2022 verscheen, waren kijkers én critici erg enthousiast. Zo krijgt de serie een dikke 6,7 op IMDb en 88% op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. Marvel-fans zeiden over seizoen 1 onder meer dat het een “een ongecompliceerd halfuur vol plezier” was en noemden het “simpel, maar goed”.

Wil je weten welke titels er nog meer aan zitten te komen? Je vindt een volledig overzicht in onze maandelijkse lijsten met nieuwe films en series op Disney+. We updaten ook wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ te zien zullen zijn.

Dit kun je verwachten van seizoen 2

Heb jij in 2022 genoten van het eerste seizoen van I Am Groot? Dan hebben we goed nieuws voor je, want voor het nieuwe seizoen herhaalt de succesformule zich. Opnieuw bundelen stemacteur Vin Diesel en animator Kirsten Lepore hun krachten, dus dat belooft veel goeds!

In de nieuwe afleveringen is Baby Groot terug en klaar om weer in een aantal grote avonturen te belanden. Hij komt tegenover verschillende kleurrijke figuren te staan als hij besluit in een van de ruimteschepen van de Guardians het universum te verkennen. Benieuwd? Hieronder bekijk je alvast de trailer.

Meer informatie over de serie

I Am Groot, vijf originele korte verhalen met diverse nieuwe en ongebruikelijke karakters, gaat over iedereens favoriete kleine boom, Baby Groot. De serie wordt ingesproken door Vin Diesel, die de stem van Groot in de ‘Guardians of the Galaxy’-franchise ook inspreekt.

TitelI Am Groot
Jaar2022-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieAnimatie, Familie, Komedie
RegisseurKirsten Lepore
CastVin Diesel, Bradley Cooper

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.