Bevestigd: ‘The Tomorrow War 2’ is al besteld door Amazon Prime Video

Met de gloednieuwe en keiharde actiefilm The Tomorrow War heeft de streamingdienst Amazon Prime Video overduidelijk goud in handen. De film met Chris Pratt brak in het openingsweekend allerlei kijkrecords, waaronder #1 meest gestreamde film ter wereld, en creëerde dan ook alom de verwachting dat een vervolgfilm op de loer lag. Al binnen een week kunnen we het mooie nieuws delen dat de komst van The Tomorrow War 2 bevestigd is.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Vervolgfilm ‘The Tomorrow War 2’ is al in de maak bij Amazon Prime Video

Op 8 juli 2021 wisten zowel Deadline als The Hollywood Reporter via bronnen te bevestigen dat er een vervolgfilm van de razend populaire titel The Tomorrow War zal worden geproduceerd. Naar verwachting zullen de regisseur en schrijver, Chris McKay en Zach Dean, samen met een groot deel van de cast terugkeren. Zo wordt aangenomen dat natuurlijk Chris Pratt terugkeert, maar ook Yvonne Strahovski, J.K. Simmons, Betty Gilpin en Sam Richardson. De productiemaatschappijen Skydance en Amazon Studios zullen het project voor hun rekening nemen.

Eerste film bleek direct een gigantische succes

Geheel onverwacht is de productie van een vervolgfilm niet te noemen. Op 2 juli 2021 verscheen de film online, waarna kijkrecord na kijkrecord werd gebroken. Op het moment van schrijven telt de film al bijna 80.000 stemmen op IMDb en eerder wist steracteur Chris Pratt al in de onderstaande Instagram-video te vermelden dat The Tomorrow War de #1 meest gestreamde film in de wereld was in het openingsweekend.

The Tomorrow War (film, 2021) op Amazon Prime Video in België

Onder de nieuwe films en series op Prime Video in juli 2021 werden door Amazon al een aantal heerlijke titels bekendgemaakt. Zo verschijnen deze maand seizoen 3 van 4 Blocks, Manchester By The Sea, The Witch: A New-England Folktale, After We Collided, seizoen 2 van El Cid, Jolt en nog veel meer films en series online. Ook de heerlijke actiefilm The Tomorrow War met steracteur Chris Pratt voegde zich bij deze reeks.

Titel: The Tomorrow War
Jaar: 2021
Soort: Film
Taal: Engels
Categorie: Sci-Fi, Drama, Avontuur, Actie, Komedie
Duur: 2 uur en 20 minuten
Regisseur: Chris McKay
Schrijver: Zach Dean
Cast: Chris Pratt, Yvonne Strahovski, J.K. Simmons, Betty Gilpin, Sam Richardson
IMDb: 7.0 uit 1.000 stemmen

Verhaal

In The Tomorrow War is de wereld verbijsterd wanneer een groep tijdreizigers uit het jaar 2051 arriveert om een dringende boodschap af te leveren: Dertig jaar in de toekomst verliest de mensheid een wereldwijde oorlog tegen een dodelijke buitenaardse soort. De enige hoop op overleving is dat soldaten en burgers uit het heden naar de toekomst worden getransporteerd en zich bij de strijd aansluiten. Onder de gerekruteerden is middelbare schoolleraar en familieman Dan Forester (Chris Pratt). Vastbesloten om de wereld te redden voor zijn jonge dochter, werkt Dan samen met een briljante wetenschapper (Yvonne Strahovski) en zijn vervreemde vader (J.K. Simmons). Het wordt een wanhopige zoektocht om het lot van de planeet te herschrijven.

Trailer

Cast en crew

The Tomorrow War is geregisseerd door Chris McKay en geschreven door Zach Dean. De productie is verzorgd door David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger, Jules Daly, David Goyer, Adam Kolbrenner, Rob Cowan, Chris Pratt, Brian Oliver en Bradley J. Fischer en in de hoofdrollen spelen Chris Pratt, Yvonne Strahovski, J.K. Simmons, Betty Gilpin, Sam Richardson, Edwin Hodge, Jasmine Mathews, Ryan Kiera Armstrong en Keith Powers.

Veelgestelde vragen over de film

  1. Vanaf wanneer kun je The Tomorrow War (2021) online bekijken?

    Sinds 2 juli 2021 is de film The Tomorrow War in België te zien op de streamingdienst Amazon Prime Video.

  2. Waar kun je The Tomorrow War (gratis) online kijken?

    Bij Amazon Prime Video kun je 30 dagen gratis naar de film The Tomorrow War kijken, alvorens je besluit om een abonnement van €2.99 per maand op de streamingdienst te nemen. Klik op de rode knop bovenin dit artikel om direct de film te streamen.

  3. Komt er een vervolgfilm: The Tomorrow War 2?

    Inmiddels is de komst van The Tomorrow War 2 bevestigd en weten we dat er al aan gewerkt wordt door de makers.