Arcane seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Netflix’ nieuwste animatiehit krijgt op IMDb uit ruim 45.000 stemmen gemiddeld een… hou je vast… 9,4 uit 10! Dit gloednieuwe kijkcijferkanon is dan ook razendsnel verlengd met een tweede seizoen. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Arcane seizoen 2 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Arcane seizoen 2 op Netflix in België?

Netflix beantwoordt de vraag of een serie verlengd wordt met een vervolgseizoen meestal enkele maanden na de lancering. Vaak wordt dit antwoord gebaseerd op een afweging tussen de productiekosten en de kijkcijfers. Nu heeft de streamingdienst echter razendsnel laten weten dat de serie zal worden vervolgd, zelfs al voordat de lancering van het eerste deel volledig voltooid was.

In de video wordt bevestigd dat de productie van S2 van start is gegaan. Een release datum is nog niet bekendgemaakt, maar het zal volgens Nicolo Laurent nog wel een tijdje duren. Hij is de CEO van Riot Games, het bedrijf achter het computerspel League of Legends. Gelukkig geeft hij aan dat deel 2 niet net als het eerste seizoen zo’n 6 jaar op zich zal laten wachten, maar wel dat de release in ieder geval na 2022 zal zijn.

  1. Waar kun je Arcane online kijken?

    De serie Arcane is in België enkel op Netflix te bekijken en niet op andere streamingdiensten als Disney+, Videoland en Amazon Prime Video, omdat het een Original-serie van het video on demand-platform is.

  2. Wanneer komt Arcane seizoen 2 op Netflix in België?

    Momenteel is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van de spannende animatieserie Arcane op Netflix zal verschijnen, maar het zal in ieder geval niet voor 2023 zijn. We houden je als eerste op de hoogte via je mail als er nieuws is.

→ Vergelijkbare series met Arcane vind je hier 🍿

Waar gaat het verhaal van Arcane over?

Arcane duikt in het delicate evenwicht tussen de rijke stad Piltover en de louche onderbuik van Zaun. De spanningen tussen deze stadsstaten lopen hoog op met de creatie van hextech – een manier voor iedereen om magische energie te controleren – in Piltover; en in Zaun, een nieuwe drug genaamd shimmer transformeert mensen in monsters. De rivaliteit tussen de steden splijt families en vrienden als Arcane de relaties tot leven brengt die vorm geven aan enkele van de beroemde kampioenen van League of Legends, waaronder Vi, Jinx, Caitlyn, Jayce en Viktor.

De animatieserie is gebaseerd op de wereld achter de game League of Legends en bevat een complexe wereld vol morele beslissingen, adembenemende animatie en spannende verhalen.

TitelArcane
Jaar2021
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
GenreAnimatie, Actie, Avontuur
IMDb9,4 uit 45.000 stemmen
CastHailee Steinfeld, Ella Purnell, Katie Leung, Kevin Alejandro, Jason Spisak, Toks Olagundoye, Harry Lloyd, J.B. Blanc
KijkenBekijk direct op Netflix

Komt er een Arcane seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

We weten helaas nog niet of er ook een derde deel van Arcane zal volgen, omdat de komst van seizoen 2 nog maar net bevestigd is. Als we hier meer over te weten komen, verschijnt het nieuws op Streamwijzer en onze social media kanalen.

Welke teaser of trailer is er van Arcane seizoen 2?

Jammer genoeg is er nog geen trailer van het vervolgseizoen van Arcane, maar kijk vooral nog eens de trailer van seizoen 1 van de serie om alvast in de stemming te komen.