Waar kan ik de film Fatman online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over hoe men de film Fatman online kijken kan. Deze nieuwe kerstfilm uit 2020 met onder andere Mel Gibson scoort namelijk in de bioscopen en wist tot nu toe een 5.9 uit 10 op IMDb te behalen. Filmliefhebbers willen deze titel dan ook graag streamen.

In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Kerst 2020Kerst 2020

Waar kun je Fatman online kijken?

Prime Video Store: De Prime Video Store heeft deze titel beschikbaar gesteld voor aanschaf. Ga direct naar de film in de Prime Store.

▶️ Apple TV+: Daarnaast biedt streamingdienst Apple TV+ na de release de mogelijkheid om deze titel te huren of kopen. Ga direct naar de film op Apple TV+.

▶️ Google Play: Verder is de film snel te huur of koop bij de internationale webshop van Google. Ga direct naar de film op Google Play.

Verhaal van Fatman (2020)

Een ruige, onorthodoxe kerstman vecht om zijn afnemende zaken te redden. Ondertussen, Billy, een verwaarloosde en vroegrijpe 12-jarige, huurt een huurmoordenaar om de kerstman te doden na het ontvangen van een brok steenkool in zijn kous.

Streaming informatie over de film

Jaar: 2020
Soort: Film
Categorie: Actie, Komedie, Fantasy
IMDb: 5.9 uit 7.160 stemmen
Duur: 1 uur en 40 minuten
Regisseur: Eshom Nelms, Ian Nelms
Schrijvers: Ian Nelms, Eshom Nelms
Cast: Mel Gibson, Walton Goggins, Marianne Jean-Baptiste
Trailer: Bekijk direct op YouTube

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de serie op Streamwijzer.