Op naar Neverland: de film ‘Peter Pan & Wendy’ is nu te streamen

Vandaag is Peter Pan & Wendy gearriveerd op Disney+. Deze splinternieuwe film neemt ons mee naar Neverland, waar bekende personages als Peter Pan, Tinkerbell en Kapitein Haak leven. Het verhaal draait om Wendy Darling en haar broers, die in een groots avontuur terechtkomen nadat ze in deze magische wereld zijn beland.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg tot 15% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Hier gaat ‘Peter Pan & Wendy’ over

Peter Pan & Wendy vertelt het verhaal van Wendy Darling, een meisje dat het moeilijk vindt om afscheid te nemen van haar kindertijd. Samen met Peter Pan, Tinkerbell en haar broers komt ze terecht in Neverland, waar ze de kwaadaardige Kapitein Haak ontmoeten. Dit leidt tot een gevaarlijk en opwindend avontuur dat het leven van Wendy voorgoed zal veranderen.

De film heeft een sterrencast, met nieuwkomer Alexander Molony als Peter Pan, Ever Anderson (bekend van Resident Evil: The Final Chapter en de dochter van Milla Jovovich en Paul W.S. Anderson) als Wendy Darling, Yara Shahidi (bekend van black-ish) als Tinkerbell en Jude Law (bekend van Fantastic Beasts and the Secrets of Dumbledore) als Kapitein Haak. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden om in de stemming te komen.

‘Peter Pan & Wendy’ is nu te zien op Disney+’

Op vrijdag 28 april heeft Disney+ de gloednieuwe film Peter Pan & Wendy aan haar aanbod toegevoegd. Benieuwd wat er nog meer op de planning staan? Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Disney+ per maand of bekijk wat er binnenkort naar de streamingdienst gaat komen.

Verder houden we je hier natuurlijk ook altijd van op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.

Meer informatie over de film

Wendy van Dalen, een jong meisje dat bang is haar kindertijd achter zich te laten, ontmoet Peter Pan, een jongen die niet volwassen wil worden. Samen met haar broers, het elfje TinkerBell en Peter reist Wendy naar het magische Nooitgedachtland. Daar ontmoet ze de beruchte piratenleider Kapitein Haak, en begint een spannend avontuur dat haar leven voor altijd zal veranderen.

TitelPeter Pan & Wendy
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 46 minuten
TaalEngels
CategorieFantasy, Actie, Avontuur
RegisseurDavid Lowery
CastJude Law, Alexander Molony, Ever Anderson, Yara Shahidi, Alyssa Wapanatâhk, Joshua Pickering

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.