Netflix verwijdert op 14 juli de Britse detectiveserie ‘Sherlock’ uit het aanbod

Één van de best beoordeelde series van IMDb (#21 met een gemiddelde van 9.1) dreigt te worden verwijderd uit het aanbod van Netflix. BBC’s serie Sherlock met in de hoofdrollen Benedict Cumberbatch en Martin Freeman zal op 14 juli 2021 voor het laatst te zien zijn op de streamingdienst. Vooralsnog is niet bekend of een ander video on demand-platform de uitzendrechten heeft overgekocht, maar het is mogelijk dat de serie daarna verhuist naar een concurrerende streamingdienst als Amazon Prime Video.

Sherlock wordt op 14 juli 2021 verwijderd van Netflix

Op de seriepagina van Sherlock op Netflix staat sinds kort vermeld dat 14 juli de laatste dag is dat de serie te zien zal zijn bij de streamingdienst. Sherlock viel op tussen de namen van het verdwijnsein van Netflix in juli, omdat het een uiterst goed beoordeelde show is die 9 Primetime Emmys in de wacht wist te slepen.

Vaak wordt bij het verwijderen van zo’n grote film of serie snel daarna bekendgemaakt dat de uitzendrechten zijn overgekocht door een ander video on demand-platform. Recentelijk wordt er veel geschoven tussen Netflix en Amazon Prime Video met de rechten van bijvoorbeeld Joker. Of ook Sherlock naar Amazon Prime Video zal komen of dat een andere concurrent de rechten heeft overgekocht, is tot nu toe nog niet bekend.

Ook veel nieuwe films en series bij Netflix in juli

Gelukkig worden er niet alleen maar films en series verwijderd van Netflix in juli, maar komen er ook heel veel nieuwe toptitels bij. Zo verwachten we de komst van Virgin River seizoen 3 op 9 juli en komt het tweede seizoen van de Spaanse misdaadserie Sky Rojo op 23 juli online. In het overzicht met alle nieuwe films en series op Netflix in juli vind je wat er volgende maand allemaal in de plaats komt voor Sherlock.

Verhaal, details en trailer van de Britse detectiveserie Sherlock

Benieuwd waar dit populaire kijkcijferkanon precies over gaat? Check dan hieronder het verhaal en de details van de serie en bekijk zeker eens de trailer. Alvast veel kijkplezier gewenst!

Verhaal

In deze bewerkte versie van Arthur Conan Doyle’s geliefde mysteryverhalen struint de excentrieke speurneus de straten van Londen af op zoek naar aanwijzingen.

Details

Titel: Sherlock
Soort: Serie
Jaar: 2010-2017
Duur: 4 seizoenen
Categorie: Misdaad, Drama, Mystery
IMDb: 9.1 uit 831.000 stemmen
Makers: Mark Gatiss, Steven Moffat
Cast: Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Una Stubbs, Rupert Graves, Louise Brealey
Bestel: Bekijk nu op Bol.com

Trailer