Aanbieding loopt af: alléén vandaag nog 77% korting bij Disney+

De omslagfoto ziet er misschien wat griezelig uit, maar het geeft je ook meteen een inkijkje in de waanzinnige rol die Christian Bale speelde in een van de Disney+ Day premières van 2022: Thor: Love and Thunder. Naast de lancering van deze nieuwe titel, en nog veel meer toffe films & series, lanceerde Disney+ voor haar derde verjaardag tevens een aantrekkelijke kortingsactie van 77%. Die deal loopt vandaag af, waarna je in plaats van €1,99 weer €8,99 betaalt voor je eerste maand streamen.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en kijk met 77% korting de eerste maand naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney ✅

Eind van kortingsactie Disney+ in zicht: kijk je eerste maand voor maar €1,99

Afgelopen week vierde de streamingdienst Disney+ haar derde verjaardag met de zogeheten Disney+ Day 2022. Hierdoor kwamen er allerlei nieuwe films en series online, kregen we sneak peeks van verwachte titels en werd er een toffe kortingsactie georganiseerd. Je kunt namelijk een maand voor €1,99 naar alle films & series kijken, wat neerkomt op een besparing van ruim 77% op de gebruikelijke prijs van een abonnement.

Deze actie wordt slechts één keer per jaar georganiseerd en zal volgens het video on demand-platform vandaag, op 19 september 2022, aflopen. De exacte eindtijd is 23:59 uur in Pacific Standard Time, wat in onze Midden-Europese tijd neerkomt op morgenochtend om 08:59 uur ‘s ochtends. Je kunt dus alléén vandaag nog gebruik maken van de tijdelijke korting 👉 hier op de officiële website van Disney+.

Deze nieuwe films en series zijn momenteel allemaal op Disney+ te zien

Mocht je benieuwd zijn wat voor gave films en series er allemaal online zijn verschenen in de afgelopen feestweek, dan helpen we je daarbij graag door een inkijkje te geven in de nieuwe titels. Zo is de razend populaire Marvel-film Thor: Love and Thunder sinds vorige week te zien op de streamingdienst en kun je ook Tom Hanks zien schitteren in de live-action remake van Pinocchio. Daarnaast zijn je favoriete geanimeerde autootjes terug in Cars on the Road, is de nieuwe serie Wedding Season nu te bewonderen en krijg je een inkijkje in de wereld achter de schermen van Star Wars in Obi Wan Kenobi: A Jedi’s Return.

Seizoen bomvol nieuwe releases op komst

Daarnaast greep The Walt Disney Company ook haar kans aan om veel nieuwtjes bekend te maken rondom de content planning voor de aankomende jaren. De onderstaande video vat in hoog tempo samen welke bekendmakingen allemaal naar buiten zijn gebracht. Zo leerden we dat seizoen 3 van The Mandalorian in 2023 naar de streamingdienst komt, kregen we een eerste inkijkje in de Original-serie Percy Jackson and the Olympians en weten we nu dat de Marvel-series Echo en Daredevil: Born Again respectievelijk in de zomer van 2023 en de lente van 2024 online zal verschijnen.

Maar daar blijft het niet bij, want er is nog veel meer nieuws naar buiten gebracht. Bekijk dus vooral even de bovenstaande video om weer helemaal op de hoogte te zijn van alle Disney-updates.