Waar kun je de Snyder’s Cut van Justice League (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Zack Snyder’s Justice League online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime VideoDisney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Wat is de release datum van Snyder’s Cut?

Op 18 maart 2021 zal de Snyder Cut in première gaan. Dat is zo’n 3.5 jaar na de originele release datum van de film die geregisseerd werd door Joss Whedon en gelanceerd werd op 16 november 2017.

Hoe lang duurt de Justice League-versie uit 2021?

In totaal zal de film welgeteld 4 uur duren. Jazeker, dat lees je goed. Zack Snyder kiest voor een ongekend lange film en hoopt zo alles uit de waanzinnige beelden te halen die door de productie geschoten zijn. Overigens heeft hij nog extra nieuw materiaal geschoten voor zijn eigen versie van de film met als nieuwe schurk niet Steppenwolf, maar Darkseid. Daarnaast zijn nieuwe personages in de film onder andere The Jokes, Desaad, Iris West, Elinore Stone, The Atom, Martian Manhunter en Nuidis Vulko.

Waar kun je Zack Snyder’s Justice League online kijken?

✅ HBO Max: Bij HBO Max kun je deze titel na de lancering zien. Deze streamingdienst is echter nog niet officieel gelanceerd in België, maar kan wel met een VPN worden bekeken. Lees direct hoe je met een VPN vanuit België naar HBO Max kunt kijken.

✅ Prime Video Store: Ook in het aanbod van de winkel van Amazon Prime Video kun je deze titel kopen of huren. Ga direct naar de film in de Prime Video Store.

Deze serie is niet te zien in het Belgische aanbod van streamingdiensten als Netflix, Disney+ of Amazon Prime Video, omdat het gaat om een HBO Max Original serie.

Verhaal van de film uit 2021

Vastbesloten om ervoor te zorgen dat Superman’s ultieme offer niet tevergeefs was, bundelt Bruce Wayne zijn krachten met Diana Prince met plannen om een team van metahumans te rekruteren om de wereld te beschermen tegen een naderende dreiging van catastrofale proporties. De taak blijkt moeilijker dan Bruce zich voorstelde, want elk van de rekruten moet de demonen uit hun eigen verleden onder ogen zien om datgene wat hen tegenhield te overstijgen, waardoor ze samen kunnen komen en uiteindelijk een ongekende bond van helden vormen. Nu verenigd, zijn Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en The Flash misschien te laat om de planeet te redden van Steppenwolf, DeSaad en Darkseid en hun vreselijke bedoelingen.

Streaming informatie over de film

Jaar: 2021
Soort: Film
Categorie: Actie, Avontuur, Fantasy
Duur: 4 uur
Regisseur: Zack Snyder
Schrijvers: Chris Terrio, Zack Snyder, Will Beall
Cast: Jared Leto, Amber Heard, Henry Cavill

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.