‘The Marked Heart’ (oftewel: ‘Pálpito’) seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Op 20 april 2022 ging de Colombiaanse Netflix Original-serie Pálpito (in het Engels bekend als The Marked Heart) in première. De serie groeide direct wereldwijd uit tot een gigantisch kijkcijferkanon. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Pálpito seizoen 2 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Pálpito seizoen 2 op Netflix in België?

Meestal laat Netflix pas na een paar weken of maanden weten of een serie wordt verlengd met een nieuw seizoen. Deze keuze wordt gebaseerd op een afweging van de productiekosten en de kijkcijfers. Vervolgens duurt het vaak nog een aantal maanden (en soms jaren) tot de nieuwe afleveringen online verschijnen.

Op vrijdag 29 april 2022, slechts 9 dagen na de wereldwijde Netflix-première van het eerste seizoen van Pálpito, kwam de streamingdienst op hun YouTube kanaal al met fantastisch nieuws: de bevestiging van een vervolgseizoen. Maar hoe lang zullen we moeten wachten op het tweede seizoen? Helaas kan dat nog wel even duren, omdat het filmen nog moet beginnen. Reken dus maar niet op een releasedatum vóór de lente van 2023. Let op, want het kan ook eerder of later worden. Er zijn namelijk nog geen officiële uitspraken over gedaan door Netflix. We houden je als eerste op de hoogte via je mail zodra we meer weten.

Waar gaat het verhaal van Pálpito over?

Simon’s vrouw wordt vermoord om haar hart te verwijderen en het te transplanteren naar Camila, de vrouw van een rijke man. Op zoek naar wraak stort Simon zich in de gevaarlijke wereld van de orgaanhandel. In zijn verwoede zoektocht zal het lot hem verliefd doen worden op Camila, de vrouw die overleefde dankzij het hart van zijn vermoorde vrouw. De climax komt wanneer beiden de waarheid ontdekken.

TitelPálpito / The Marked Heart
SoortSerie
Jaar2022
Duur1 seizoen met 14 afleveringen (elk ± 45 minuten)
TaalSpaans
CategorieDrama, Thriller
IMDb6,2 uit 572 stemmen
MakerLeonardo Padrón
CastJuan Fernando Sánchez, Moisés Arizmendi, Jacqueline Arenal, Sebastián Martínez, Margarita Muñoz, Ana Lucía Domínguez, Mauricio Cujar, Valeria Emiliani, Julián Cerati, Misael Browanik
KijkenBekijk direct op Netflix

Komt er een Pálpito seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

We weten nog niet of er na de eerste en tweede set afleveringen ook een derde reeks komt. Op de website en social media kanalen van Streamwijzer houden we je op de hoogte van een mogelijk seizoen 3 van Pálpito op Netflix zodra hier meer over bekend wordt.

Welke teaser of trailer is er van Pálpito seizoen 2?

Er is nog geen trailer gedeeld van het aankomende tweede seizoen, maar je kunt de beelden van deel 1 wel alvast hieronder bekijken om in de stemming te komen.


Synopsis: Netflix