‘Manifest’ is pas vanaf juni 2022 te zien op Netflix in België

In Nederland had Streamwijzer kort geleden een primeur waarin bekendgemaakt werd dat seizoen 1-2 van Manifest naar Netflix zouden komen op 1 januari 2022, maar in België moeten we helaas meer geduld hebben. Pas in juni 2022 kunnen we de komst van de hitserie verwachten.

Seizoen 1-2 van Manifest komen in juni 2022 naar Netflix in België

De afgelopen maanden worden wij, waarschijnlijk net als Netflix zelf, gebombardeerd met vragen van fans wanneer de populaire mysterieuze dramaserie Manifest naar de streamingdienst zal komen. In een reactie op de vraag van Streamwijzer via Twitter liet @NetflixNL eerder weten dat seizoen 1-2 van de geliefde serie vanaf 1 januari 2022 in Nederland te zien zullen zijn.

Helaas zullen we in België langer moeten wachten. Als antwoord op een vraag van een kijker laat de streamingdienst weten dat de serie daar gepland staat voor juni 2022 en dat ze hun best doen om de datum naar voren te halen, maar dat ze niets kunnen belover.

Bekijk ook: dit zijn alle nieuwe films en series op Netflix in januari 2022 tot nu toe 🍿

Zo kijk je nu al vanuit België op Netflix naar Manifest

In België is Manifest op dit moment nog niet te zien op als Netflix, terwijl dat in Nederland wel het geval is sinds 1 januari 2022. Toch kun je nu al vanuit België naar Manifest kijken met een heel makkelijk trucje: een goede VPN.

Lees hier uitleg en tips over het gebruik van een VPN voor Netflix. Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Nederland? Dan denkt een website dat jij in de Nederland bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar Manifest kijken. In een paar simpele stappen werkt dit als volgt:

  1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar Manifest bij Netflix en begin met kijken! 🍿

Ook vierde en laatste seizoen is al in de maak

Eerder dit jaar kwam het verontrustende bericht naar buiten dat de serie gecanceld was na 3 seizoenen, maar even later bleek dat Netflix de serie zou redden van de ondergang met een vierde en laatste seizoen. De opnames hiervan zijn overigens al begonnen en er is genoeg werk aan de winkel. Zo blijkt ook uit een tweet van de maker Jeff Rake. Hij schreef in september het volgende:

Vrij vertaald naar het Nederlands:

“Beste Manifesters, jullie uitstorting van vreugde maakt me net zo nederig als jullie inspanningen om de show te redden. Beschouw al jullie feestelijke tweets als ‘geliked’, een groot understatement voor how ik me voel. Jullie zullen misschien wat minder van me horen nu ik weer aan het WERK ben. Met dank aan jullie. 👊 #SavedManifest”


Synopsis: Netflix

Let op: het gebruik van een VPN om films en series te streamen is niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ‘terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.