Disney+ Star

Op 23 februari 2021 wordt Disney+ Star gelanceerd en zullen er maar liefst 1.000 nieuwe films en series voor volwassenen op streamingdienst Disney+ verschijnen. Op deze pagina vind je informatie en nieuws over Disney+ Star, maar ook over de prijsverhoging en de verwachtingen voor het nieuwe aanbod van Disney's video on demand-platform. Disney+ heeft exclusieve films en series van Walt Disney, Star Wars, Marvel, Pixar en National Geographic. Een abonnement op Disney+ is nu nog te verkrijgen voor maar €6.99 per maand. Via deze pagina kun je direct naar alle films en series op Disney+ kijken en krijg je flinke korting op een jaarabonnement!

Disney+ Star in getallen

Lancering op 23 februari 2021

1.000 nieuwe films en series voor volwassenen

Prijsverhoging van 29% voor nieuwe abonnees

Informatie over Disney+ Star

Disney+ maakt eerste Star-titels bekend: How I Met Your Mother, Die Hard, Desperate Housewives, Prison Break, Family Guy en meer

Disney+ laat weten dat onder andere op Star de films en series How I Met Your Mother, Die Hard, Prison Break, 24 en meer zullen verschijnen.

Disney+ Star aanbod van films en series

Vind direct alle films en series die op Disney Plus Star verschijnen bij de lancering op 23 februari 2021: verwachte en bevestigde titels.

Disney+ voegt met Star 1.000 nieuwe films en series voor volwassenen toe en verhoogt prijs

Vanaf 23 februari 2021 gaat de prijs van Disney+ omhoog, maar komen er onder de categorie Star 1.000 films en series voor volwassenen aan.

Verander nu je Disney Plus-abonnement van maand naar jaar

Betaal minder voor een Disney+ abonnement door nu nog je maandabonnement om te zetten naar een jaarlijks lidmaatschap. Hier vind je uitleg.

Wanneer en voor wie gaat de prijsverhoging bij Disney+ in?

Je betaalt binnenkort 29% meer voor een abonnement op Disney+, maar wanneer gaat de prijsverhoging in en voor wie geldt het?

Zo bespaar je nu op een Disney+ abonnement en kijk je gratis tot mei 2021

Je kunt nu uiterlijk tot mei 2021 omgerekend gratis naar Disney+ kijken door de korting die geldt tot de toevoeging van Star.